Nu stiam ca mai exista baieti ca tine dar iata felicitari. Nu te mai supara asa cand perzi o relatie pentru ca sa stii ca fetele care se despart de tine sunt niste proaste care nu stiu sa aprecieze ce baiat au langa ele. Iti spun ca eu cred ca nu e din cauza ca pui suflet ci pentru ca esti mai timid. Daca ai fi mai indraznet dupa maxim 1 sasptamana te-ai cauta pe altcineva ca sa uiti durerea din suflet. Tot ce trebuie sa faci e sa fi mai indrasnet. Ai un suflet nobil baiete succes cu fetele!
Acum nu stiu ce e in capul tau ce simti tu cand vb cu o fata care te asculta. Incearca sa nu confuzi sentimentul de preitenie cu cel de iubire :p, sau cel putin lasa`ti timp de gandire si pastreaza`te mai rece fata de o fata :p, ai rabdare sa veiz reactiile ei si mai apoi sa te pui pe ganduri .
Andrei asteapt-o sa o cunosti bine si apoi sa pui suflet intr-o prietenie deoarece acea persoana poate sa-si bata joc de sentimentele tale...cand ai inceput cu advarat sa o cunosti si sa tii la ea atunci aratati adevaratele sentimente in fata ei... sper ca te-am ajutat
Probabil tu esti genul de persoana foarte sufletista, iti doresti foarte mult sa ai o relatie de dragoste si de aceea esti foarte entuziast cand vine vorba de o posibila partenera.