Pai...ma pricep la asta, pot sa te ajut! Ea vorbeste cu tine, te suna, iti da mesaje, tineti cumva legatura? Locuiti in acelasi oras sau...va cunoasteti de pe net? De cat timp o cunosti? De cat timp o placi? Ai mai fost cu vreo prietena de-a ei sau ceva? Daca imi raspunzi la intrebarile astea pot sa gasesc o solutie la problema ta.
Indiferent de ce s-ar intampla,SPUNE-I!
n-ai nimic de pierdut.ia-ti inima in dinti si spune-i.
vezi tu cum ii spui,fata-n fata, pe mess, prin sms, dar orice ar fi, spune-i!
bafta!
Nu poți să îi zici din prima acest lucru, trebuie să te aproprii treptat, să o faci să vrea să iasă cu tine, să o faci să se simtă bine, apoi îi poți spune, oferindu-i o floare.
Eu sunt baiat, insa, daca simti asta, spune-i, eu cred ca o va face fericita.eu in toate relatiile mele am fost cat de sincer posibil in legatura cu ceea ce simt.i ati inima in dinti si spune-i, va duce relatia la un alt nivel
Spune-i in fata sau dai un mail o scrisoare ceva dar eu cred ca o sa te inteleaga succes
Uite cum faci...invito undeva la un ceai sau la un film ori plimbati-va prin parc ori faceti ceva amuzant...incearca sa prinzi momentul de a o tine in brate la pieptul tau si atunci e perfect pentru a-ti exprima sentimentele! bafta!
Parerea mea este ca ar trebui sa ii spui cand sunteti singuri sa nu va deranjeze nimeni.Si eu simt acelasi lucru pentru un baiat dar intr-o si m-am gandit ca nu imi da in cap daca ii spun asa ca,, am riscat'' poti si tu sa faci la fel si sa o intrebi daca si ea simte acelasi lucru pentru tine. Sper ca te-am ajutat! PaPa
Poi frate Ca sa zic Ii zici in fata Te dai pe langa ea vezi u ce faci o inviti la un suc Etc Etc Funda
Pai eu cred ca ar trebui sa ii spui in fata. poate ca sentimentul este reciproc. cel mai bine asa. sa scapi odata de dubii. pana la urma tot o sa se ajunga la asta