| Leon a întrebat:

Sal TPU, vroiam sa pun o intrebare(de altfel prima) la categoria asta ca urmare a unei cantitati mari de lamentari din partea adolescentelor despre cum au fost ele ranite, batjocorite, umilite...
Desi am tot incercat sa evit subiectul, ca orice om normal care isi vede de treaba lui, azi mi s-a facut scarba de povestea asta si oricat as fi de delicat nu pot sa ma abtin:
In conditiile in care stim cu totii ca bataia si f***ul nu se mai dau inapoi, cu faceti frate sa ajungeti in situatiile astea 'traumatice' daca tot stiti ca odata ce ai acceptat sa faci sex trebuie sa fi si de acord cu ce va fi dupa? Daca partenerul v-ar fi cerut sa stati si sa va bata ati fi stat?
Acu sa lasam hormonii la o parte, mi se pare ca trebuie sa fii complet idiot sa nu te gandesti la un minim de consecinte in cazul in care iti pasa de integritatea ta psihicastraight face

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Stii,ele sunt singurele care creeaza toate premizele favorabile ca sa ajunga in asemenea situatie,chiar fara sa-si dea seama.
E ca si cum ar sta in fata TIR-ului sa le calce si,dupa,i-ar reprosa de ce le-a calcat.
Este curiozitatea,da,sunt si hormonii,e educatia proasta,faptul ca au senzatia ca fac acte de curaj facand sex la varste mici,este total gresit modul in care decid sa intre in lumea celor mari!
Copii nesupravegheati,parinti mult prea ocupati sa traga la greu,care nu au timp sa vada ce le face odorul...
Rezultatele le vedem in postari si pe mine ma supara si ma amarasc rau.
Si totusi, pe cine sa pui la zid pentru asta, spune-mi?

6 răspunsuri:
| MissL a răspuns:

Fiecare cu ce poate, pe mine sincer nu ma mai mira cazurile astea, am auzit atat de multe, si atat de socante, incat acum poti sa-mi spui cea mai groaznica situatie dintre o inapta mintal (altfel nu le poti numi) si un incompetent, ca pe mine acum chiar nu ma mai uimesc. Asta e lumea in care traim, trebuie' sa dam piept cu realitatea.
Dumnezeu nu i-a creat pe toti cu inteligenta. A creat totusi o limita a prostiei, dar cum unora le place viata (mai ales cea sexuala) FARA LIMITEEEE, se intelege.

| bia0000 a răspuns:

Leon ai pus punctul pe i! fiecare suporta consecintele faptelor lui, in zilele noastre nu mai am mira nimic

Răspuns utilizator avertizat
| ĦΔŁŁØẄΣΣЙ a răspuns:

laughingRetardate ce pitipoance putin spus sunt curve te **** cu toti bagabontii si apoi vii si mi te plangi mie pe TPU.

| Marinush123456789 a răspuns:

Bine punctat.Se grabesc toate si dupa regreta...ce sa ii faci daca nu au minte!

| mikyraluca a răspuns:

Consider ca nimic nu se face fara voie.stii vb aia "pana nu ridica coada...".eu am o rel de mult timp si nu am nicio intamplare de genu.dar acum ceva timp am cunoscut o tipa, care era cu fratemiu in perioada aia.si din vorba in vorba ca intre fete, faza tare, imi zice "eu nu mai sunt virgina, dar nu pentru ca am vrut eu ci pentru ca in clasa a 6a am fost OARECUM violata". cum frate sa spui ca ai fost OARECUM violata?laughing) penala faza