| bella_5744 a întrebat:

Sal.Urgent.Eu sunt plecata din tara si prietenul meu asta seara cand am vorbit cu el pe mess m-a mintit ca maine o sa plece la tara sa stea acolo pentru cateva zile.Deci spun ca ma mintit pentru ca de fapt nu se duce pentru ca dupa ce am vorbit si ne-am certat el mi. a lasat msj ca de fapt nici nu avea de gand sa se duca dar a vrut sa vada cum reactionez eu pentru ca stie ca nu vreau sa mearga acolo fara mine.Noi am mai avut o problema si cu cateva zile inainte cand tot asa ne.am certat pentru ca eu nu il las sa faca ce vrea el si atunci i.am zis ca nu ma mai intereseaza unde sa duce si ce face sa faca ce crede el.insa asta seara nu m.am putut aptine si i-am zis iar sa ca nu vreau sa mearga si sa stea acolo si evident ca ne.am certat. Ufff, dar cum nu mi-am dat seama ca era doar o incercare de. a lui sa vada ce zic nu stiu(pentru ca maine e si ziua lu taiksu si era evident ca nu avea cum sa plece)Asa ca am facut. o si de data asta. Iar intrebarea mea e -ce pot sa fac acum sa nu pic eu asa rau pentru ca imi dau seama ca am gresit dar nu stiu cum sa rezolv situatia? Sa spun ca am gresit sau sa fac pe suparata?

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Daca esti plecata din tara si vorbiti doar pe mess, ai facut o mare prostie.
Pe mess, NU TE CERTI cu iubitul.Pe mess ai grija sa fii o dulce si-o jucausa,pana cand reusesti sa te intorci,sa stai de vorba cu el,pe viu!
O relatie la distanta n-o intretii cu certuri si gelozii copilaresti!
Sa iti ceri scuze,sa-i urezi la multi ani tatalui lui si sa-i explici ca ar fi bine daca,in loc sa va certati,v-ati intelege bine, si asa suferiti amandoi ca sunteti departe unul de altul!
Ce rost au suferintele gratuite, cautati motive sa va despartiti? Nu cred!
Mult noroc!

5 răspunsuri:
| IloveDamon a răspuns:

Daca ai face pe suparata nu ai rezolva nimic. Eu zic sa-l suni sau sa vorbesti cu el cumva si sa-ti ceri scuze, sa-i promiti ca nu se va mai intampla, ca vei invata sa nu fi asa insistenta. Baietii urasc fetele pisaloage si insistente si mai ales cele care le interzic lucruri, asa ca daca ti la prietenul tau, schimba-ti atitudineahappy Mult noroc!

| Frumushica96 a răspuns:

Pai recunoaste ca ai avut si tu o parte din vina pentru ca ii interzici si a avut si el o parte din vina ca te pune la incercare asta inseamna ca nu are incredere in tine dar evident te pune la incercare doar pentru ca te iubeste. cere-ti scuze si o sa rezolvati voi doi cumva problema dar de alta data cand mai iti spune ca merge undeva nu reactiona asa si gandeste-te ca te-a mai pus la incercare asa ca data viitoare fii mai atenta mult succes si sper sa va impacatikiss

| EncoreAbcd a răspuns:

In aceeasi problema sunt si eu sad sunt departe de el si el s-a dus acasa adica la tara cum se spune dar nu puteam sa ii zic nimic deoarece astazi este ziua mamei lui si na. as fi nesimtita dar mai sta o saptamana acolo si era vorba doar de cateva zile sad simt ca mor evident nici eu nu stiu ce sa fac pentru ca acolo sunt foarte multe fete vin si turisti multi vara (este undeva aproape de mare ) deci va dati seama cum ma simt eu crying. Dar i-am zis in fata ca ma deranjeaza si nu ia picat deloc bine... mi-a raspuns practic cu aceeasi moneda ca nici el nu stie ce fac eu etc

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Mai bine lasa omul in pace, desparta-te de el si nu iti mai bate joc degeaba de el. Tu nu ai nici un drept intr-o relatie sa-i interzici ceva partenerului tau. O faci doar din lipsa de respect fata de el si de tine. Lui i-ar fi mult mai bine singur sau alaturi de o femeie care sa-l respecte. Iar tu, stai singurica pana iti revizuiesti comportamentul si incepi sa aplici in relatii respectul si educatia.

| bella_5744 explică:

In primul rand vreau sa ii spun "brigaelei" ca nu ii ceream parerea in legatura cu relatia mea pentru ca nu se pune problema sa ne despartim doar pentru ca am avut o neintelegere dupa 2 ani de relatie si nu cred ca mi-am batut joc de el spunandu-i sa nu mearga acolo pentru ca si el a avut aceeasi nemultumire cand eu am vrut sa merg la mine acasa singura, pentru ca eu nu st din oras, el a zis ca nu am voie sa merg pana nu ajunge el acasa iar eu l-am ascultat.Si pana la urma el a zis ca merge la un prieten sa iese la disco si altele iar eu de asta nu voiam sa mearga acolo pentru ca nu avea nimic de facut era doar un moft al lui. oricum va multumesc pentru sfaturi:unele sunt chiar folositoare.