Salut, nu este cu el. Tipul e a 5a roata la caruta, dar ea il iubeste. Totodata este cu tine si nu vrea sa te dea nici pe tine (de ce, nu stiu?, poate ai bani). Tipul alearga dupa ea, fi sigur ca au facut si sex si tot tacamu. Tu o saruti acu'. da ea ii facea oral aseara. Nasol. Trezeste-te.
Tu ai 20 de ani, ea 16! o varsta la care nici nu stie ce vrea, este fluturatica, ii place sa fie curtata de mai multi baieti!
sigur ca va joaca pe degete pe amandoi!
da-i pace si cauta-ti pe cineva apropiat de varsta ta, putin mai matura!
Mai bine las-o ca daca nu o sa te minta tot timpul, daca zici ca te-o mintit si ca este virgina atunci ce mai vrei... daca ti la ea si nu vrei sa o lasi asa repede incearca sa-i vreifici mesajele sau mail-urile daca poti, dar alea le poate sterge deci mai bine o lasi.
Chiar daca nu mai este nimic intre ei, cu siguranta in trecut a fost ceva pentru ca baiatul ala nu insista atata doar asa.Iar tu ai reactionat cam moale, altu ii spargea fata lu' ala ca sa nu mai poata veni si a2-a oara.
Din pacate este ruda de gradul 1 cu pinochio,normal ca-s "vrajeli', si daca are "haru" de-a mintii asa va muri, mintind, in adolescenta cu toti diversificam relatiile, dar nude nu-i respect fata de partener nu este nici respect de sine.Chiar nu merita sa-ti bati capul cu ea,eu am si un proverb pentu genul asta de fete, femei, dar nu il pot spune, sa nu te derajeze! Capul sus si dai o pereche de papuci, la figurat
Hi,,,e destul de simplu. A fost in trecut ceva intre ei(poate e si acu) dar tine la tine si i place cu tine, dar si cu ala...de aia nu i zice in fata sa mearga dracului. Oarecum isi lasa o portita deschisa in caz ca nu va mai fi cu tine sa nu ramana singura si sa fie cu ala. Oricum are sentimente si fata de ala