| cametome7 a întrebat:

Sall
A inceput totul asa:
Aseara am facut sex cu iubita mea totul bine pana cand suna cineva la usa anonim si cica vrea sa vorbeasca cu iubita mea
El tot o intreba:
zi te-ai gandit ca nu mai rezist
Cand m-am luat de el a plecat. Apoi o intreb pe iubita mea cine e si ce vrea de la ea iar ea imi spune ca a fost un fost iubit care o obliga sa ii ofere relati sexuale ea find minora si virgina imi spune ca nu i-a oferit nimic(cand am cunoscut-o ea nu mai era virgina desi imi spunea ca e infine acest subiect l-am incheiat)am crezu-to
A doua zi de dimineata a venit ala iar m-am enervat si am inceput sa il bat.Ea suparata ca de ce am dat domne in ala si plangea... e posibil sa fie ceva intre el si ea? Si zicea ca ii e mila de el si atata tot.
Dupa 1h si 30 min a primit un telefon ea era la baie si vorbea eu nu auzisem dar am trecut in dormitor si se auzea si am ascultat si ii spunea nu iti face griji eu am facut ce trebuia ce mi-ai cerut si nu se va schimba nimic intre noi pa te pup dulce"
i-am zis ce s-a intamplat intre ei doi si ea mi-a zis ca cum pot sa o urmaresc mi-a dat o palma si a plecat de-acasa si s-a dus la o prietena
Am fost la prietena respectiva si am intrebat daca ea e acolo e zicand ca nu si nu dar o vazusem si o si auzisem ca e acolo i-am zis sa ma lase sa vorbesc cu ea si am vorbit cu iubita mea si mi-a zis ca nu a fost nimic intre ea si ala doar ca i-a fost mila de el
Credeti ca e cv intre ala si ea? Nu am mai intrat in acest subiect cu ea zice mereu ca nu si nu voi ce credeti?

11 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

Salut, nu este cu el. Tipul e a 5a roata la caruta, dar ea il iubeste. Totodata este cu tine si nu vrea sa te dea nici pe tine (de ce, nu stiu?, poate ai bani). Tipul alearga dupa ea, fi sigur ca au facut si sex si tot tacamu. Tu o saruti acu'. da ea ii facea oral aseara. Nasol. Trezeste-te.

| cametome7 explică (pentru Seby90):

Bani nu este o problema pocneste din 2 degete are ce vrea dar nu asta e problema mereu a vrut sa munceasca pentru ceva nu ii place cadourile m-a facut sa inteleg asta bani nu e problema ii pot da orice

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Cu siguranţă îi cu el, precis.nu mai încape îndoială,o fost ceva între ei şi încă mai este.
Degeaba zice că nu ştiu ce,încă mai există legături între ei, ar fi bine s-o laşi, să-ţi vezi de treabă, să-ţi cauţi pe alta, n-are niciun rost aşa.
Te pup!

| Bluebutterfly80 a răspuns:

Tu ai 20 de ani, ea 16! o varsta la care nici nu stie ce vrea, este fluturatica, ii place sa fie curtata de mai multi baieti!
sigur ca va joaca pe degete pe amandoi!
da-i pace si cauta-ti pe cineva apropiat de varsta ta, putin mai matura!

| NuMaContrazice a răspuns:

Mai bine las-o ca daca nu o sa te minta tot timpul, daca zici ca te-o mintit si ca este virgina atunci ce mai vrei... daca ti la ea si nu vrei sa o lasi asa repede incearca sa-i vreifici mesajele sau mail-urile daca poti, dar alea le poate sterge deci mai bine o lasi.

| Raiiiisa a răspuns:

Chiar daca nu mai este nimic intre ei, cu siguranta in trecut a fost ceva pentru ca baiatul ala nu insista atata doar asa.Iar tu ai reactionat cam moale, altu ii spargea fata lu' ala ca sa nu mai poata veni si a2-a oara.

| BSwwatch a răspuns:

Din pacate este ruda de gradul 1 cu pinochio,normal ca-s "vrajeli', si daca are "haru" de-a mintii asa va muri, mintind, in adolescenta cu toti diversificam relatiile, dar nude nu-i respect fata de partener nu este nici respect de sine.Chiar nu merita sa-ti bati capul cu ea,eu am si un proverb pentu genul asta de fete, femei, dar nu il pot spune, sa nu te derajeze! Capul sus si dai o pereche de papuci, la figurat happy

| cametome7 explică:

Le-a sters!

Răspuns utilizator avertizat
| danden a răspuns:

Hi,,,e destul de simplu. A fost in trecut ceva intre ei(poate e si acu) dar tine la tine si i place cu tine, dar si cu ala...de aia nu i zice in fata sa mearga dracului. Oarecum isi lasa o portita deschisa in caz ca nu va mai fi cu tine sa nu ramana singura si sa fie cu ala. Oricum are sentimente si fata de ala

| Edward178 a răspuns:

Femeie slaba...