Buna intrebare, ce ai facut ma bruce lee, ai batut fetele? Spune-i prietenei tale sa nu mai fie asa de suparacioasa, toate fetele fac la fel, am patit si eu asa...
Tu crezi ce spui? Serios! Cat de prosti ne crezi?
"le-am spart fata de nervi dar tot ma vroiau", adica dupa ce le-ai batut, ca un macho man ce esti, tot te-au vrut!
Baiete, nu mai visa cu ochii deschisi.
Vorbeste cu iubita ta explica-i ca nu v-ati mai vazut de mult si ca ea e singura pe care o iubesti. Vorbeste sincer cu ea, demonstreaza-i ca e singura de care esti innebunit.Cat despre acele fete nu trebuia sa reactionez violent, ci sa le spui daca te-au deranjat si sigur intelegeau situatia. Sper ca te-am ajutat.
Pfff...lasa-ne frate cu aberatiile astea ca daca le spargeai fata erai deja la politie!
o intrebare stupida ca si restul inventiilor pe care le-ai postat in zilele anterioare!
si cand vad ca unii te mai si iau in serios...lol...:
Da dar problema nu e asta ci ca ea nu vrea sa vorbeasca deloc cu mine nici sa ma vada
Ma de ce ai batut fete ai facut o greseala trebuea sa-i spui iubitei tale ca alea sunt colege vechi de scoala si ca nu v-ati mai vazut de mult si gata
In primul rind vorbeste cu iubita ta nu trage atentia la ele si straduite sa le ocolesti sau sa vorbesti serios cu ele! ceret scuze de la iubita ta si spune-i ca nu esti tu de vina si dai un buchet de flori sh un balon i love you cred ca va merge