2 variante ori te respinge ori te saruta apropo sa fiti doar voi 2 ca in caz d enu vrea sa n zic ca il faci de ras sau chesti de genu ai grije de tine te-am pupat
Sunt doua optiuni:
1.Il saruti, este de acord si se va intalni cu tine. (desi, daca spui ca tipa e cum e...nu mi-ar parea rau de ea )
2.Il saruti, ii place, vrea, dar nu o va lasa pe prietena lui, iar tu vei avea de suferit.
Eu zic sa lasi lucrurile sa vina de la sine... e pacat sa stricati o prietenie ASA BUNA, zic eu.
Esti prea mica si doar o sa ti-o traga si dupa aia o sa faca la fel cum a facut si cu parasuta pe care esti geloasa. ramaneti amici, nu forta lucrurile aiurea.
Daca stie ca-i parasuta si nu o lasa mai mult ca sigur o iubeste.
Ce rol ai tu in piesa asta de teatru a lor...nu prea vad.
Esti poate umbra lui!
Eu zic sa-l lasi in pace. Daca nu de tot, cel putin pana se desparte de ea. Si abia apoi sa-l cauti! Daca mai simti nevoia. Desi eu ma indoiesc...
Multe persoane vor ce au altii, numai din dorinta de a lupta si a invinge.
Superficial si destul de prost
Daca nu ar fi superficial atunci de ce ar conta atat de mult diferenta de varsta?
Destul de prost de ce? 90% dintre masculi se lauda la cate fete le-o trag.Motivele sunt necunoscute deocamdata.Sa fie orgoliu? Pentru ca nici 20% dintre povesti nu sunt adevarate
Probabil vor sa se dea scula.La figurat
Eu zic sa astepti. Tu ti-ai facut numarul. Urmeaza el
@Onutzu, ai generalizat prea mult! ai mai si dramatizat, pe langa.nu toti suntem la fel.
Eu zic ca esti un copil cu hormanii razna si cu o pasarica care vrea sa rupa lantul.Nu e bine? Mai incercam.Esti o fata cu scuipicul in coltul gurii cand vezi imitatii de baieti.Nici asa nu e bine? Mai incercam.Esti pe un drum prost si pe el nu circula niciun destept.Nici asa nu e bine? Ma las...
"imitatii de baieti", asta e expresia corecta pentru multi din ziua de azi. dar si fetele au ajuns "imitatii de fete", multe dintre ele.
Cum sa fie parasuta daca era virgina cand l-a cunoscut si clar nu l-a inselat din moment ce inca mai sta cu ea?!
E clar ca baiatul e un porc mistret. Sta cu ea, i-o trage, dar o face in toate felurile!
Probabil a scapat si el de virginitate si a prins gustul la dezvirginat fete!
Foarte urat ca n-are respect pentru iubita.Imagineaza-ti ca la fel va fi si cu tine!
Pai in primul rand daca vrei sa fii ci el si toate circumstantele sunt bune incearca macar prin lucruri simple spune-i adevaru ca tii la el mai bine decat sa sari pe el
@AlexLikesRainbows
Eu as fi primul om care ar fi fericit daca as fi generalizat sau as fi exagerat cu ceva.Am vazut cat le poate capul reprezentatilor sexului tare
N-am sa inteleg niciodata trei aspectee ce se lauda, de ce isi iubesc atat de mult masina si de ce se cearta in 5 minute cu unul, se bat si apoi il imbratiseaza
Aoleu, te intalnesti cu un baiat de 2 ani, e prea mic, inseamna cu tu ai -2 ani, adica nu ai iesit inca din testiculul tatalui tau