Pai, vb pe bune cu ea si intreab-o ce simte pentru acel baiat...las-o sa isi clarifice sentimentele fata de el si apoi luati o decizie impreuna, nu o poti obliga sa stea cu tine, dar daca a zis ca nu poate sa stea cu el poate ai sanse .succes!
Si eu ama ceeasi problema numai ca la mine nu vrea sa strice prietenia dintre noi. a zis ca tine mult la mine si nu vrea sa strice prietenia, sfatu meu nu o mai baga in seama 2 3 saptamani ...arata'i ca nu iti mai pasa si sa o vezi cum reaactioneaza
Ai grija sa nu se foloseasca de tine sa-l faca gelos pe celalt,in rest poartate asa cum esti arata-i ce are de pierdut, da ce ai mai bun fara sai arati ca esti disperat, fa-o sa rada cat mai mult cand e cu tine.
1.fetelor le plac baieti duri, nu pe cei molai.
2.nu le plac nici baieti tunsi scurt(ma refer aproape 0)
Si3. fetelor nu le plac baieti grasi.
daca esti unul dintre cele trei cazuri sau si mai rau toate 3 nu ai nicio sansa.
Daca nu,iai o floare sau un buchet,de care sti tu ca ii place mult(si ca sa nu te dai de gol,spune-i ca ii trebuie pentru un proiect si ca ai intrebat pe toti din cls,desiguri o intrebi ce floare),sau bomboane.i le dai si dupa ii spui ca pentru tine ea este cae mai frumoasa finta din lume., sti tu, chesti mieroase.si dupa, piesa de rezistenta.o saruti.acum imi dai funda?
Anonima17191 întreabă: