Nu am eu sau alticeva de aici cum sa te ajutam,totul tine de parintii tai! Daca il iubesti atat de mult, discuta cu mama ta(pentru ca cu tatal ai mai putine sanse) despre asta si poate te va intelege.
It`s summer, have fun!
Faci cum am facut si eu la inceput te intilnestipe ascuns le zici ca eshi cu o prietena dar eshi cu el peurma o sa se deprinda cu asta ca ai iubit si o sa-ti permita sa eshi cu el.succes:*
Buna ideea Silvyei
ai putea sa zici ca iesi cu o prietena. dar 30 min poti iesi cu prietenul la un suc ceva. apoi te intalnesti cu respectiva prietena pentru ca te vor suna ai tai sa vada ce faci. si ca sa te creada o pui pe ea sa zica ceva gen "sarumana"
eu zic sa incerci asa. e nasol, dar merge
Lasa gagicii Pune mana pe carte. Sincer la varsta ta e bine sa iti construiesti un viitor frumos, nu sa stai de gagicareala asa cum fac toate pitipoancele de azi. Bafta!
Daca părintii tai zic ca ești prea mica... crede-ma, au dreptate!
Sfat: fa bine și ascultai ca știu mai bine ca tine se e bine și ce nu.
Daca ai 12 ani te credem. Asteapta sa mai cresti. Le dau dreptate parintilor tai.
Intalneste-te pe ascuns cu el, spune-le ca nu renunti la relatie, fugi de acasa cu el. Fii proasta... sau ai un pic de incredere in ai tai.