| pysy_5828 a întrebat:

Sall all. Am o problema. happy Sunt indragostita de un baiat. love struck Este mai mare decat mine cu 9 ani. Problema este ca acest baiat este varul meu, de gradul 3. Am fost impreuna 2 luni jumate. ne-am despartit pentru ca el lucreaza in Bucuresti si venea la 2/3 saptamani sa ma vada. Era foarte greu pentru amandoi pentru ca mai mult ne amageam si sufeream foarte mult. Il iubeam dar el se indepartase de mine, era forte rece si sufeream enorm. Il vreau inapoi. Am vb cu el si mi-a zis sa astept sa vina vara pentru ca va sta toata vara cu mine, ca nu se va mai duce la Bucuresti... Insa eu simt ca ceva nu e bine. Timp de 2 saptamani nu a dat nici un semn de viata. Eram ingrijorata, cand a venit sa ma vada am vb cu el si mi-a spus ca a avut treaba si ca nu a putut sa ma sune. happy Astazi eram cu prietenii afara si el a trecut cu un prieten de`al lui pe langa noi si nici nu a oprit sa vb cu me. Nici un buna nu a dat. E altfel fata de mine. Acum 2 ore mi-a dat msj si m-a intrebat daca vreau sa ma vad cu el si i-am spus ca ne vedem maine ca nu mai ies. Este foarte schimbat. IL VREAU INAPOI. IL IUBESC ENORM. Cum sa fac sa il aduc inapoi langa mine? Vreau sa fie acelasi baiat care era atunci. Maine ma vad cu el, cum il pot convinge sa fim iar impreuna? spuneti-mi ce sa vb cu el, cum sa il iau ca sa putem avea o discutie serioasa pe tema asta? De fiecare data cand am vrut sa vb cu el desprea asta, imi spunea ca el este vagabont si nu poate sta mult cu o fata. Dar mi-a spus ca ma iubeste. Va rog mult de tot ajutati`ma. spuneti-mi cum sa vb cu el. Ce sa fac ca sa fim din nou impreuna. Vreau cat mai multe raspunsuri, fara: "nu te gandesti? e varul tau. sunt 9 ani intre voi...etc etc" Dau funda cui ma ajuta. kiss NU UITATI IL IUBESC SI NU POT SI NICI NU VREAU SA IL UIT. Ajutati`ma va roooog. kiss love struck :X love struck

Răspuns Câştigător
| Aiureeaaa a răspuns:

laughing super tare faza mozart
in fine

chestia e ca daca tie iti place de el chiar daca e varutu, prima data trebuie sa fi sigura ca il iubesti/placi.
2.te-ai gandit la chestia ca poate are p altcineva? de nu mai e asa ca tine?
3. daca era var de gradul 1 era o pb mare dar fiind de gradul 3 nu mi se pare o pb
4.trebuie sa il iei la o discutie f serioasa pentru ca relatia sa mearga, ok?
ii pui niste intrebari(ma iubesti, sg nu ai pe altcineva, blah blah)dar sa fi serioasastraight face
5. daca parinti vostii ar fi de ac ar fi super pentru voi pentru nu ar mai exista alte pb in afara d faptul ca poate are pe altcineva(scuze de descurajare)
6.prietenii tai stiu de voi? ce zic?
poti intreba o pr f buna, poate te ajuta cu un sfat

OK eu iti doresc toate cele bune si ceea ce vrei sa ti se implineasca :*:*:X:X
baftawinking

8 răspunsuri:
| KellyK13M a răspuns:

Mai bine incerci sa il uiti pentru ca nu e bine daca e varul tau, poti sa iti gasesti pe cineva de varsta ta la scoala!

| Mozart a răspuns:

Tu nu esti sanatoasa la cap? nu'ti dai seama ce faci?
CUm naiba sa te indragostesti si sa ai o relatie cu varut'o?
Doooamne, am trait sa o aud si p'asta
Copiii din ziua de azi...

| alandala a răspuns:

Tare rau povestea! Ma duc sa o intreb pe varamea daca vrea sa fie impreuna cu mine. (be right back! revin cu un raspuns.)

| Andreeeeea_5671 a răspuns:

Am mai auzit povesti de acest gen si chestia cu "e varul tau"Nu are nici o legaturahappyNu sunt de gradul 1.Deci poAte fi cu el. Vbeste cu el serios si explica'i cum sta treaba.tongue
Bafta

| pysy_5828 explică:

Mozart asta e parerea tha. e viata mea si fc ce vreau, ok? mai bine te abtii

| pysy_5828 explică:

Frate dc sunteti asa rai? nu il pot uita, intelegetiiii. crying crying crying credeti ca eu nu imi dau seama ca ceea ce fac nu e bine? nu il pot uita ce pnm nu intelegeti?

| pysy_5828 explică:

Ms de raspuns Iulia. Parintii nu stiu inca de aceasta "reletie". sad

| alexvelea_9537 a răspuns:

Nu mai tu stii asta, daca vrei bine, daca nu imi pare rau!