| ciprian00 a întrebat:

Sall all. Am sentimente pentru o fata din clasa la mine. Si ea are dar nu numai pt mine. Celalat baiat a sustinuto dupa o despartire si are sentimente pt el. Ce trebuie sa fac sa ramana cu mine? Va rog ajutati.ma

Răspuns Câştigător
| IzzyBizziy a răspuns:

Pai daca zici ca are sentimente si pentru tine ia-ti inima in dinti si intreab-o,daca nu o vei intreba nu se va intampla nimic,ea nu cred ca ar veni la tine pentru ca deobiceinfetele sunt mai timide, poarta-te frumos cu ea si vorbeste frumos, condu-o acasa si bagate mai mult in seama cu ea, iar despre baiatul acela eu zic sa nu il mai lasi sa stea atata timp cu ea, stai tu cu ea.PS.fetele adora complimentele,dar nu seci,gen,,imi place parul tau'' gaseste un -de ce?- adica,, imi place parl tau pentru ca...'' un motiv ceva, pentru ca daca ii faci un compliment sec o sa zambeasca dar in gandul ei,, pleaca de aici cu complimentele tale'' fi diferit fata de ceilalti, sper ca te-am ajutat.

1 răspuns:
| SimonaQs a răspuns:

Nu o poti obliga prin nici un mod sa fie cu tine daca nu isi doreste cu adevarat acest lucru. Daca ar fi simtit ceva pentru tine poate ca ati fi fost impreuna, dar atata timp cat ea e indecisa in legatura cu sentimentele ei ar trebui sa o lasi sa-si puna gandurile in ordine. Totusi eu cred ca ar fi mai bine sa te reorientezi. Timpul le va rezolva pe toate.