| Azazell a întrebat:

Sall allhappyAs vrea sa va intreb cevalaughingDau funda!

Aseara am facut sex cu prietena mea, sunt cu ea de ceva timp, in fine..Totul a decurs normal dar faza care nu ma lasa sa dorm de azi noapte este ca nu i-a curs sange deloc, doar a durut-o putin.Ea mi-a spus ca este virgina, dar mi se pare foarte ciudat sa nu curga nici macar o picatura..Este posibil ca la o virigna, la primul contact sexual sa nu curga sange?

14 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Cam 20% din femei nu sangereaza la dezvirginare. Asta este o informatie bine-cunoscuta si nu inteleg cum de poti fi atat de putin informat. da, este posibil, practic o femeie din 5 nu sangereaza la primul contact sexual.

| IsabelaIssa a răspuns:

E posibil sa ii curga mai tarziu, acasa. peste o ora sau 2. Cunosc caz concret, deci e posibil. O poti intreba...happy

| Azazell explică (pentru IsabelaIssa):

Am intrebat-o ...nu a curs nimic(angryangrydeci inseamna ca nu era,,, simt ca innebunesc de nervirolling on the floor))

Nu s-a intamplat asa ceva,,, deci inseamna ca nu era virgina.(angryangrySimt ca inebunesc...Am auzit ca sunt cazuri extrem de rare cand sangerarea nu apare la primul contact sexual?

| DeeaMarry a răspuns (pentru Azazell):

De ce? Pentru ca pe tine doar faptul ca era virgina te interesa, nu?
Biata fata!

| Decebal a răspuns (pentru Azazell):

laughing) chiar mi-ai ridicat dispozitia de diminiata, n-ai de ce sa inebunesti odata ce nu e sotia ta laughing) sau poate ai de gand sa te insori si noi nu stiam?

| IsabelaIssa a răspuns (pentru Azazell):

Depinde si cati ani are... poate ca a mai fost si cu altcineva si i-a fost rusine sa recunoasca daca tu ai tinut atat de mult sa fie virgina, sau poate ca a fost si na..cum spun toti, se poate sa fie mai tarziu. Oricum, nu dispera, cu ce te incalzeste daca era virgina sau nu? Asta nu inseamna ca e si c...a. Poate a avut o relatie anterioara ce nu a mers. in fine, daca o vezi fata cuminte, cred ca ar trebui sa ai incredere in ea, si sa nu o acuzi de tot felul. Bafta!winking

Nu este voba de astahappyEa mi-a spus altceva in fine:...Multumesc pentru raspunsuri.

| LoveUbutUdontCare a răspuns:

Stai calm, draga. Nu dispera! laughing...O Doamne, baieiti astiabatting eyelashes. Sa stii ca nu sunt chiar asa de rare cazurile astea. Eu am 3 prietene f apropiate, si la niciuna nu i-a curs sange deloc. Pe una dintre ele nici nu a durut-o deloc, iar pe alta foarte tare. Deci sunt o gramada de situatii. Mie de exemplu mi-a curs sange, chiar mult. Pana ce nu a vazut cu ochii lui a fost si el, cum esti tu : sigur nu e virgina, dar apoi s-a lamurit, si parca "m-a iubit mai mult" laughing. Acum depinde si de fata, sincer. Am si o alta prietenalaughing (vai cate prietene amhee hee ), care l-a mintit pe al doilea baiat ca e virgina, a simulat ca o doare etc. Deci, vezi doar in cine iti pui increderea, dar e posibil sa fie virgina.

| Dyutzzah a răspuns:

Nu trebuie sa te alarmezi nu toate femeile au himenul la fel acesta difera de la femeie la femeie este posibil sa aiba himenul mai elastic si sa nu se rupa la primele contacte sexuale asa cum nici la unii baieti nu se rupe ata inca de la primul contact sexual

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate " Au mai intrat trenuri în gara" acu na și tu...laughing Vorbe înțelepte

| Costache_Tin_1956 a răspuns:

Mai incearca. Poate curge.

| Dement_Copil_1998 a răspuns:

Poate " Au mai intrat trenuri in gara" whistling acu na si tu...

| Adrian_Grasuţu_1995 a răspuns:

Sincer..nu vad niciun motiv pentru care sa te stresezi asa de tare din simplu fapt ca nu a fost virgina. misoginism -.-