| Nixs a întrebat:

Sall all! Inainte de toate v-as ruga sa cititi intrebarea in care va povestesc ce s-a intamplat cu mine, Teo, Razvan si Alex.Va rog mult, pentru ca, altfel n-aveti cum sa ma ajutati daca nu stiti povestea! Dupa cum stiti (voi astia care ati citit ce am zis) mie imi place de Razvan, inca, au trecut 7-8 luni, si inca nu pot sa uit de el.Mda...Am facut o prostie,dar mare de tot.M-am cuplat din nou cu Alex,e adevarat, simt ceva si pentru Alex, vreo 60-70%, iar de Razvan imi place mai mult 100%. Va rog sa nu ma credeti curva sau altceva...Pentru ca nu sunt! Daca vreti sa credeti bine,daca nu iar bine! Revenind,m-am cuplat cu Alex,dar nu il folosesc! Sau nu stiu,poate da,prima data m-am gandit ca asa o sa uit de Razvan, (nimeni nu stie ca m-am cuplat cu Alex),si nu stiu daca simt ceva pentru Alex,sau daca nu.Un singur lucru e sigur,il iubesc pe Razvan! Si acum nu cred ca pot sa mai dau inapoi,nu pot sa ma despart de Alex,pentru ca na,as fi asa, nu stiu sa explic. Ajutati-ma, va rog! Va rog mult! Si fara injuraturi.Multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| irina20 a răspuns:

Daca tu il placi pe Razvan ce conteaza ce ar crede Alex(daca v-ati desparti)sau lumea sau oricine.Tu il placi pe Razvan fa ceva sa fi cu el.

| L7w7n7d7 a răspuns:

Dragoste de 12 ani.

| UnRomanOarecarare a răspuns:

Ai innebunit? Te rog schimba categoriawinking Da funda pentru atentionare macar happy

| Nixs explică (pentru UnRomanOarecarare):

Te referi la faptul ca trebuia pusa in alta parte pentru ca nu e vorba despre s*x?
Eu cred ca e bine unde am pus-o pentru ca am mai pus intrebari de genul asta tot pe categoria asta, si nimeni nu mi-a zis nimic. happy

| Danielle3232 a răspuns (pentru Nixs):

Intrebarea ai pus-o la categoria Dragoste! asa ca e bine happy
Eu nu ti-am citit celelate intrebari, dar pot spune una, daca te-ai cuplat cu Alex, inseamna ca el simte totusi ceva pentru tine, si tu simti 60 -70 %. De ce sa-l astepti pe Razvan daca poti incerca ceva serios cu Alex?

| Nixs explică (pentru Danielle3232):

Ideea e ca...Pentru Razvan simt mult mai mult, si daca vezi intrebarea aia,o sa vezi de ce, ce s-a intamplat, cum s-a intamplat.E o incuratura mare. Vara trecuta am fost cu Alex si Teo cu Razvan dupa am ajuns cu Razvan si Teo cu Alex, asa mai pe scurt.E cam ciudat... Daca l-as placea mult pe Alex, crede-ma ca nu ma mai gandeam la Razvan, sincer.