anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SALL ALL:* Mi s-a intamplat ceva foarte ciudat. Ieri dupa ce eram foarte suparata si fara chef de viata pentru ca am piedut job-ul vietii mele, m-am pus in pat, dar dintr-o data m-am trezit si am simtit o forta care m-a trimitea intr-o zona a orasului unde sunt (un aeroport), dar nu stiam de ce. Nu eram eu, aveam o forta si o dorinta nebuna sa ma duc acolo... ok. Am plecat de acasa, dupa 1 ora lesinata de cald si de mijloacele de transport super aglomerate, ajung la destinatie. Ajunsa acolo am simtit ca si cum o piatra m-i sa luat dupa suflet. de ce? m-a intrebam eu. Nu trece mult timp, ma urc in autobuz sa ma intorc in oras, nedumerita de ce am venit pana aici ca o nebuna, observ ca cineva se uita la mine. cand intorc capu, am intalnit o privire care m-a facut sa simt ceva ce nu am mai simtit niciodata. nu stiu sa explic in cuvinte... nu vedeam nimic in jur decat acea privire care, parca ma purta la doamne doamne si inapoi:X Ce credeti despre ce mi s-a intamplat si De ce? Sper ca nu v-am plictisit:*

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu mai plictisit, chiar ma gandesc si eu ce ar putea insemna, sincer seamana mai mult cu un vis

| κλάους a răspuns:

Daca vrei raspunsuri serioase, nu de la copii de 12-15-16-17 ani, poti intra aici: http://forum.paranormal.ro/ Este un forum de paranormal. Trebuie sa explici mai bine, si poate o sa gasesti un raspuns. Bafta si... o cruce din cand in cand nu strica.

| justmeandmyboringself a răspuns (pentru κλάους):

Tu chiar crezi ca toata treaba apartine paranormalului?!

| uǝʞɔıp a răspuns:

Eu am plecat la 12:00 noaptea cu bicicleta pana in comuna vecinalaughing)))...

| 1000bodies a răspuns:

Ce vis ciudat.

| Vibrations a răspuns:

Nu stiu ce semnificatie are viziunea ta, insa mi se pare amuzant ca ai pierdut job-ul "vietii tale"

| LostInBubble a răspuns:

Mintea ta se gandea ca ai nevoie de putin aer.

| liliacALB a răspuns:

Paranormal nu exista. este denumirea data unei situatii careia nu i se gaseste pe moment un raspuns fizic acceptabil. Ce ai trait tu poate semnifica o obsesie pe care posibil ca o vei avea si care va fi determinanta pentru etapa aceea a vietii. Nu pot spune daca acea obsesie merita sau nu.

| maooops a răspuns:

Mama ei de imaginatie!

| StefaNnNNN99N a răspuns:

Ai o imaginatie bogata.Imi place!