| xt9000 a întrebat:

Sall all.nu stiu cum sa ii spun la o fata cea ce simt pentru ea, noi 2 fiind acum prieteni foarte apropriati,ne povestim orice,mergem la filme impreuna(ca prieteni), etc..idei?

Răspuns Câştigător
| Grimmjow69 a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa-i spui simplu ca o placi, insa fara "vrei sa te combini cu mine?"(mi se pare cea mai "idioata" intrebare, si nepoliticoasa si jignitoare)plus ca nu cred ca e nevoie de o astfel de intrebare pentru a forma un cuplu cu cineva. dupa ce iti marturisesti "sentimentele", iti vei da seama daca va fi ceva sau nu din comportamentul ei. apoi eu cred ca e bine sa lasi totul sa decurga normal fara sa fortezi ceva.in felul asta daca te place si ea veti fi mai apropiati, iar daca nu veti putea ramane prieteni.gandeste-te ca daca tu vei forta lucrurile, iar ea nu e de aceeasi parere cu tine, o vei pierde si ca prietena.succes!

2 răspunsuri:
| Danysan a răspuns:

E destul de complicat daca a intrat in zona respectiva -se iese foarte greu.Cel mai oki e sa o scoti in Oras, pregateste o atmosfera speciala, apoi priveste-o in ochi si spune-i ce simti pentru ea -dar asigurate ca daca nu o sa fie ceva oki sa nu faci pe acolo aiurea.pt ca e foarte greu sa iti faci o fata iubita daca inainte erati amici.Aici e vb de conceptia lor si e tare greu sa treaca peste ea!

| ingerasfitos a răspuns:

Spune-i printr-un mesaj ca ai un prieten f dragut si ca ar vrea sa fie cu ea... dai o intalnire ca si cum ar fi prietenul tau si cand te duci ii sp ca u esi acel prieten si i-ai si un cadou ceva o floare sau eu stiu. ca sa fie mai romanticwinking