anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall all!
Vr sa-i fac un cadou prietenei mele pentru Valentine's Day.
Aveti niste sugestii ( vr si siteuri)
Ps:Sa fie facut de mana

8 răspunsuri:
| PlayWithMe a răspuns:

Nu stiu daca stii cum arata un cub magic, practic exista o combinatie secreta pentru a deschide acel cub, iar in interior poti pune o scrisoare draguta, sau o poza ( tu si ea). Bafta

| OchiiCaprui a răspuns (pentru PlayWithMe):

Daca miai spune si cum sa-l fac...(sau se cumpara? )

| luisanamy a răspuns:

Bratari handmade sunt ideale...sunt foarte multe modele.

| Moiseicip a răspuns:

Un trandafir albastru ar fi bine

| drhotzu a răspuns:

Eu in fiecare an leg o fundita de dickye (rosie) si ne prezentam la datorie laughing))
ceea ce iti recomand si tie! ce dracu atatea cadouri? atatea gesturi frumoase de "valentines day"? uite vrei sa fie ceva deosebit? mergi pe 13 la ea si ii zici: uite din cauza ca cand facand cumparaturi pentru cadou pentru tine am facui diabet, cadoul tau o sa vina alta data, cand o sa iti fac o surpriza, nu cand imi dicteaza o practica luata de la altii...
asa ca daca vrei sa ii arati ca tii la ea: lasa cadoul de valentines day (dar anunto si pe ea ca ai renuntat la obiceiul asta), si intr-o zi cand este mai deprimata fa-i un cadou oarecare, sa vezi ce se bucura atunci!

| emag a răspuns:

Bratari, coliere, brose pe langa astea un buchet de flori sau o cutie de ciucolata

| KittyKa a răspuns:

Mie imi placea foarte mult daca imi daruia cineva un parfum sau o cutie de bomboane... Sau un lantisor, nu trebuie sa fie unul scump, ci unul simbolic. :)
Dar daca mai vrei sugestii, uite aici: http://www.askmen.ro/femei/dating/cadouri-valentines-day-femei-29550

| diditza23 a răspuns:

Ce zici de un tort in forma de inimioara facut de tine? si sa il savurati amandoi. sau un album foto facut de tine in care pui pozele care stii tu ca ii plac ei cel mai mult, mai lipesti si niste pliculete in care sa pui niste declaratii de dragoste happy