| TeenWolf a întrebat:

Sall all...
Vreau sa stiu daca e bine sa imi incep viata sexuala la 14 ani (sunt baiat)
Sexul o sa fie protejat.

Răspuns Câştigător
| Andra_3863 a răspuns:

Unele fete incep la 10-11 ani si la un baiat de 14 ani ii spuneti nu?! serios? frate... cica la 18 ani. hai sa fim un pic realisti. pana la urma generatiile se schimba, si chiar si eu la 16 ani raman in urma... pentru ce sa o faca la 18 ani? ca sa dea de una FOAAAAARTE experimentata si sa faca dup`aia misto "gasHca" de el?

fa ce vrei,cand, cu cine, si cum vrei. Da` sa fie protejat...nu stiu daca vrei plozi pe cap de acum...happy Sau vreun BTS.

11 răspunsuri:
| rey a răspuns:

Daca ai cu ce nu happy. mai bine asa decat sa te faci de rashee hee.
Eu mi-am inceput-o mult mai tarziu, la 17 dar regret, se produc niste schimbari enorme de care un tip normal nu-si da seama.
As da orice sa nu o fi facut-o, gandeste-te ca sexul e un act fizic si psihologic.

| Gabryel98 a răspuns:

Cred ca te grabesti!

| bebin a răspuns:

Ai grije sa nu faci febra musculara...eu zic sa te pastezi pentru puscarie. Dar daca te refereai la sexul cu o fata. e ok baga-te nu sta

| ChuPaChuPsPinK a răspuns:

Nu incepe pentru ca iti pierzi copilaria mai bine de la 18 ani in sus pentru ca la 14 ani inca esti copil si tie o sa iti para rau.

| mony1994 a răspuns:

Poti sa iti incepi viata sexuala cand vrei tu.numai sa fi tu pregatit. daca esti tu sigur ca merita si ca nu o sa regreti mai tarziu

| TeenWolf explică:

Ps... Am uitat sa mentionez ca doresc sa incep big grinbig grinbig grinbig grinbig grin

| eu1893 a răspuns:

Nu vad de ce nuhappy si daca e protejat e cu atat mai bine happy

| Afrodita_7906 a răspuns:

Mai asteapta un pic.

| laure_3087 a răspuns:

Fa ce vrei >big grin

| madalinaG a răspuns:

Chiar asa nu mai rabdare?laughing)

| SkyPy a răspuns:

Tu ce crezi e bine oare sa iti incepi viata sexuala la 14 ani? gandeste putin logic...si ai sa stii raspunsul meuhappy. bafta!