| aliyo a întrebat:

Sall alllove struck. V'am spus mai de mult despre un baiat, care avea prietena si se tot dadea la mine.:d. faza tare e ca anul trecut ii placea de mine, dar acum nu cred ca ii mai place asa de mult.
Se mai uita din cand in cand la mine, prin ora
E ff >fruuuuuuumoslove struck.:". si nu stiu ce sa fac, are si acum prietena, adica. s-a desprtit de fata aia, si s-u impacatsad
CE AS PUTEA SA FAC? ADIK NU STIU, SA MA MUT CU EL IN BANCA, NU POT, CA E GELOASA AIA, SI NICI EL NU CRED CA AR VREAsad
NR LUI DE TELEFON IL AM.DE LA UN PRIETEN COMUN, LA INCEPUT AM VRUT SA FAC MISHTO DE EL.LA TELEFON, DAR APOI A AFLAT.NU MI-A ZIS NIMIC LA SCOALA.BANUIESC CA DACA ERA INTERESAT ZICEA SI EL ACOLO CEVA.NU?
ce pot sa fac.adica.am incercat toate metodele posibile [care cred eu :]] ca sa ma observe si pe mine macar asa putin, dar unde se duce el. vine si aiacrying
Ea stia de la bun inceput ca imi place de el, dar s-a bagat ea repede, venea fardata la scoala, cu parul' desfacut, si chestii de genu asta.si se facea ca vorbeste la telefon, doar ca sa o observe el.stiti?sad
cryingcryingcryingcryingimi vine sa o omor.acum ce sa fac. sa ma bag intre ei?thinking

2 răspunsuri:
| djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg a răspuns:

Eu una urasc chestiile de genu':sa te bagi intre ei.mai ales ca ai spus ca sunt mereu unul langa altul.ar fi urat din partea ta sa-i desparti.sadDar daca chiar iti doresti asta.eu iti urez numai bafta multa!:*

| aliyo explică (pentru djbdkjfkdjfkjdkfdfkdsvhfsdhbvbhjvgbdsfg):

Da.ar fi urat.da' ea s-a bagat prima.desi stia de la bun inceput ca imi place de el.si s-a bagat ea repede.intelegi?=]]