Presupun ca esti fata ( desi mai mult ca sigur intrebarea este pusa la misto o sa incerc sa o iau in serios, totusi ce sa caute la o fata de 10ani baietii de revelion, si singuri si nesupravegheati) in primul rand tu de ce ai stat asa? Deci cele mai multe sanse sunt sa fi contactat un virus o ceva prin tranmitere sexuala, un microb. Apropo, tie ti-a venit ciclul menstrual vreodatS? Daca da afla ca te-ai expus unui risc si mai mare de a ramane insarcinta, totusi, nu sta cu mainile in san, povesteste-i mamei tale, care pe langa ca te va certa si te va pedepsi, te va duce la un control medical.
PS: cata imaginatie
Iti raspund cu o intrebare: tu esti baiat, sau fata? Ca daca ma uit la nick, rezulta ca esti fata, daca ma uit la intrebare, rezulta ca esti baiat. So?
Se poate pentru ca ti s-a intamplat, dar nu e normal.Invata sa te impui, nu lasa sa ti se faca ceva ce nu vrei...in special la 10 ani!(si prin "in special la 10 ani" nu te jignesc ci iti dau de inteles ca mai tarziu, cand o sa iti dai cat de cat seama ca ce ti-au facut respectivii nu e tocmai o joaca...nu o sa-ti placa prea tare).
Esti norocoasa de fapt si eu am 10 ani si as vrea sa te cunosc! ia id meu : alexandruzinco
In primul rand nu stiu daca esti fata sau baiat din comentariile anterioare rezulta ca esti baiat citez Sall
la multi ani tuturor
azi e revelionul
nu stiu ce sa fac tata sta in sufragerie mama doarme si eu stau singur in camera si trebuie sa fac liniste
ce sa fac atat timp
presupun ca intrebarea ta e pusa la misto, probabil din cauza varstei ai tu fantezii. Daca e adevarat ce spui primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa spui parintilor.
DA! Este posibil sa fi ramas insarcinata! Tu gandesti scumpa la 10 ani toate astea sau intamplat cu sau fara acordul tau? Ai ripostat sau ai strigat ceva? Tia placut macar? Nu stiu cum ai putut sa lasi sa se intample asta daca de la 10 ani nu mai esti virgina...Si parinti tai stiu? :O
Toată lumea ştie că întrebarea este pusă la " mişto " dar sa zicem că o iau în serios ca @ascovit, este imposibil să rămâi însărcinată, acei băieţi la 10 ani nu au spermatozoizi destui... Poate se uită prea mult la filme dinalea... ştiţi voi! Posibil să fi luat vreun microb