Himenul nu il vezi ca pe capacul unei crătiti.Nu este la vedere.Prin el trec scurgeri vaginale si scurgerile menstruale.Anatomic.Nu ai mamă sa ii poti cere sfaturi? Chiar trebuie sa stie toata lumea problemele tale?
Daca ii zic mamei imi zice,, de unde stii ce e ala himen?",, dc te uiti in oglinda la el?",, de unde stii ca himenul e de mai multe tipuri?" etc. Ma ia la intrebari si o sa ma enerveze si ma cearta. si nu trebuie sa stie ea cf eu la oglinda sau de unde stiu chestiile astea. acesta e un site de intrebari, daca ai probleme intrebi aici si primesti raspuns.
Probabilitatea ca himenul sa fie de tip IMPERFORAT este foarte mica. Ai putea sa iti palpezi cu buricul degetului suprafata pielitei himenale si prin simtul tactil sa localizezi perforatia daca este unica. Este mult mai grea localizarea in cazul perforatiilor multiple. Probabil te vor ajuta imaginile ce apar in urmatorul material : http://www.i-medic.ro/......-himenului
Noi nu avem de unde sa stim asta. Exista si posibilitatea ca himenul tau sa nu fie perforat, insa este destul de mica, un astfel de caz apare odata la 2000 de femei. Daca crezi ca nu este perforat si vrei sa te convingi, poti discuta si cu mama ta si mergeti impreuna la ginecolog. Daca este asa cum spui tu, o sa se rezolve foarte usor si fara sa doara.
adu_1447 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
liliana77any întreabă: