| AndreeaDAADA a întrebat:

Sall! Am 12 ani si sunt cu un baiat de aproape 8 luni si vrea sa facem sex... Uneori vreau si eu sa facem sex dar nu stiu ...Va rog sa ma ajutati! Dau o fundita!

19 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

Bună,
Nu ştiu dacă vorbeşti într-adevăr serios, însă orice om normal te-ar sfătui să mai aştepţi. Efectiv nu este vârsta!
Ceea ce vreţi voi să faceţi nu implică nici dragoste, nici sentimente, ci doar o falsă pretenţie de maturizare amestecată cu o curiozitate dusă la extrem.
Cel mai bine este să aştepţi momentul în care vei atinge o vârstă rezonabilă şi vei întâlni un partener care te va iubi şi respecta. Până atunci, ţine-ţi dorinţa de cunoaştere în frâu şi bucură-te de copilărie!

| Jony123 a răspuns:

Eu as zice sa mai astepti pana pe la 15~16 ani, esti prea mica, daca vrei tu sa faci nai decat... dar iti va parea rau mai tarziu, iti zic sigur asta.
Totusi mai gandeste-te o daata inainte de a face o prostie.
Sper ca team ajuat. Funda? Plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

| foxi a răspuns:

Mai asteapta.nu te grabi asa!

| AdinaCrissa a răspuns:

La varsta ta nici nu stiam cum se fac copiii. Seriosstraight face. Daca tu la 12 ani faci sex, la 15 ce faci? Cresti copii? Dar la 18? Mergi pe centura?
Eu zic sa iti traiesti copilaria, ca timp de sex ai dupa 18 ani in colo!

| xXx_6966 a răspuns:

Pai fa.cine iti incurca... daca va doriti amindoi atat de mult.nu rata sansa...dar sa stii ca sesti cam mica pentru asa ceva.

| MishikiCrisy a răspuns:

Esti prea tanara pentru asta, mai asteapta pana la 17 ani, depinde si cati ani are el, dar oricear fii daca faceti sex el sa poarte neaparat prezervativ, alfel tu o sa ai probleme.

| stejara2 a răspuns:

Stop draguto,mai gandeste-te! de ce sa fie prima data sex si nu dragoste? Mai sa fie ce va grabiti sa va bateti cu pumnul in piept:am facut-o? Si care e faza? ce castigi in plus?
E bine ca ai retineri, asta imi dovedeste ca ai capul pe umeri, ca gandesti cu el.Esti prea mica inca din punct de vedere sexual, chiar daca fizic poate esti dezvoltata cam cat o fata de sa zicem 16, 17 ani, exista diferente interioare, hormonale!
Varsta optima ar fi cam 17-18 ani,este timp,ideal ar fi sa o faci cu iubitul,nu cu un baiat oarecare, sa aiba un farmec deosebit ori de cate ori iti vei aduce aminte de prima ta noapte de dragoste!
Succes, si mai ales rabdare!

| iloveunicorns a răspuns:

Am auzit de la 15 16, dar chiar de la 12 rolling on the floor?

| LittleDrop a răspuns:

Mare e gradina Ta Doamne. si se extinde.
Sex la 12 ani? El cati ani are? Relatie de 8luni la 12 ani? Mai bine v-ati juca cu papusile.

| PopStarInMyMind a răspuns:

Buna! Te sfatuiesc sa nu accepti nu numai pentru faptul ca esti foarte mica pentru asta, dar si pentru ca el s-ar putea sa profite de tine si sa te lase insarcinata(pentru ca mai mult ca sigur e major sau are cel putin 16-17 ani daca iti cere asa ceva). Refuza-l si daca el nu e de acord, desparte-te de el pentru binele tau.Cel mai bine ar fi sa ai relatii ca baieti de varsta ta.Lasa dexul pentru varsta de cel putin 16-17 aniwinking

| Liviu a răspuns:

Mi-e frica sa ma gandesc peste 10 ani daca voi avea o fata ce ii voi spune cand ma va intreba cum se fac copiisad
Prefer sa am un baiatstraight face
Te mananca rau fata? exista masturbare, folosesteti manutele.
P.S sa nu ai unghii happy

| Frumushica20001 a răspuns:

DOAMNE.Ai innebunit? cum Doamne Iarta-ma sa faci SEX la 12 ani? NU, NU, NU in fine daca u simti ca esti pregatita e trebuie ta dar organele genitale nu sunt pregatite pentru asa ceva. RENUNTA.Mai asteapta pana la 18-19 ani.

| fffandreeea a răspuns:

Draga mea trebuie sa te astepte.tu inca te dezvolti.la varsta aceasta nu e deloc bine sa-ti incepi viata sexualasad

| 7uP112 a răspuns:

Iti arde de *** la 12 ani?straight face doamne...

| elenat a răspuns:

Omfg! La 12 ani cu asa pofte eu la 12 ani il iubeam pe spongebob si visam sa ajung si eu sub apa Calmeazati poftele! mai ashteapta pentru ca o sati para ft ft ft rau de ceai facut si nici no sa simti nimic in afara de durere si regrete! mai ashteapta!

| oanasunshine a răspuns:

Doamneee cand vad prostii de-astea cum ca la 11-12 ani vrei sex imi vine sa`mi dau cu ceva`n cap...cum ma sex la varsta asta? si la 16 vrei sa fii cu burta la gura? La varsta aia nici nu stiam ce-i ala. Preocupa`te de scoala, ai timp de sex dupa 16 ani. Btw, daca baiatul ala e cu tine doar pentru ca vrea sex eu zic sa ii dai papucii altfel tu vei avea de suferit. bafta.

| AndreeaDAADA explică:

Exact asta i-am zis si eui celei mai bune prietene (ps nu e vb despre mine ci despre ea si in plus dc as face sex? in fine sper sa fi inteles bine ca nu trebuie sa faca asta mersi ca ma-ti ajutat sa-i bag mintile-n cap)

| angelBlack00 a răspuns:

Pai... daca ai 12 ani organele genitale nu sunt destul de pregatite pentru asta. si in primul rand esti cam mic pentru asta. nu esti pregatit nici psihic nici fizic... eu te sfatuiesc sa nu incerci sa faci de pe acum. mai asteapta si tu vreo 3-4 ani

| ElementX a răspuns:

Esti inca un copil. Daca vei face asta pe la 17-18 ani cand vei intalni un baiat care te va iubi cu adevarat iti va parea rau ca nu ti-ai inceput viata sexuala cu el. In plus, tu nu esti dezvoltata fizic pentru asta, dar psihic? Tu la varsta ta nici nu ar trebui sa stii ce-i aia sex! Daca incepi de pe acum ce faci in viitor? Pastreaza-te virgina si lasa poftele copilaresti. Eu la varsta ta inca ma uitam la desene...dar sa fac sex? Baiatul cati ani are?