1. Marimea penisului se masoara in erectie.
2. Erectie la 12-13 ani, mira-m-as
3. Penis de 12-14-16 cm la varsta voastra, nu prea cred.
Se exagereaza. Sa nu-i crezi
Frate esti nebun 14 cm grosime?!
Adica e mult sau putin ca nu inteleg mie mi se pare sincer cam subtire
Daca tu iti masori grosimea plii in cm apoi pentru cal trebuie o ruleta
Wtf cum drk sa o ai de 14 cm grosime adica cred ca o vei omora pe aia cu care vei face ***
Asta ti se pare mica? Cunosc pe unul de 39 de ani care o are de 15 cm. Asta pare a fi mica...
crede-ma 14 cm grosime e o marime medie sa zic, sunt unii si de 17-18 grosime
Care vrea poza cu asta mica a mea sa mi trimita mesaj si va dau pe mess poza
Iti dau poza cu ea daca doresti, sa vezi ca nu e asa groasa pe cat crezi, 14 cm e exact cam cat ai tu in incheietura de la mana
Haha nu mersi
Sa intalnesti tu pe unu cu una mica sa vedem daca te face fericita si pe urma o sa zici ca am avut dreptate si o sa ma cauti sa ti arat ce inseamna un orgasm adevarat care te face sa te urci pe pereti de placere
Hahaha o sa te caut pai daca ma urc pe pereti de placere inseamna ca nu o ai mica, cum ai spus tu!
El se refera 14 cm masurati de jur imprejur nu asa cum ai crezut tu.
Fata de 14 ani a vazut o p.a de 15cm a unuia de 39 de ani.Vai de neamul roman.
Nu am vazut-o, asa mi-a zis ca o are. Stiu ca e adevarat fiind ca ce prost ar minti ca o are asa mica.
Asa-i mincuni
Poate a facut metoda masurari cercului.
Nu ai vazut-o dar zici ca 15 e mica tu stii ca media in Romania e 13? scrie peste tot in orice articol + ca daca ti-a zis cineva ca o are de 15 si tu ai vazut-o si zici ca e mica nu inseamna ca era de 15 poate era de 13 si a zis el 15 sa para ca e mai mare multi barbati mint ca o au mai mare decat este de fapt uita-te pe net sa vezi cum arata un 15 sa vezi ca e marime normala nu mica
Deci... silviu. in primul rand cand citesti ce scriu eu aici te rog sa nu te alarmezi. cel mai bine este sa-l intrebi pe tatal tau daca este normal ca la varsta de 13 ani sa ai penisul de 8 cm. Nu este normal. trebuia sa fie de 10+ dar doar Dumnezeu stie. fiecare are corpul sau si e programat genetic. Adica in 5 ani poti sa il ai de 20 cm . aaaa si inca un sfat fiecare baiat daca il intrebi de cat o are baga din burta 2-3 cm in plus nu-i crede. si nici nu trebuia sa le raspunzi. pe baza ca. "tu nu esti gay". oricum bafta si lasa-i ca aia nu-ti sunt prieteni. FUNDITAAA?
Sigur acum o sa te ia la misto si ei se poate sa fi mintit pentru ca sa nu se faca de ras si multi poate o au mai mica . deci nu ii baga in seama si razi cu ei
La virsta voastra nu ar trebui sa va bateti capul cu asa ceva si stai linistit ca nici ei nau cum soaiba asa mare da sa nu vorbim de 14 CM GROSIME? aias nebuni o exagerare maxima si daca i crezi esti cal mai credul om
Nu inteleg care e problema cu 14cm diametru, a mea are 17 cm diametru si 14 cm in lungime, si eu cred ca tot e putin,@Silviu, stai flex. iti creste tie.
Nu te panica. Ai doar 13 ani. Va mai creste. Daca vrei sa accelerezi procesul de crestere al penisului apuca-te de sport. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?
Ai fumat ceva interzis?
14 cm grosime) Nu exista asa ceva. Nici daca iei steroizi nu o faci atat. daca o ai de 17 si 14 cm inseamna k ai un dreptunghi in pantaloni!