| blackboss a întrebat:

Am 13 ani si la scoala colegii au adus vorba de marimea penisului (mentionez ca si eu au 13 ani, unii chiar 12). Si au spus ca ei o au de 14 cm. Altii de 12cm. Altii de 16cm! Ma rog. Toti o au oricum mai mult de 10 cm si mi-a venit randul sa zic cat o am. M-am panicat pentru ca eu nu am stat niciodata sa mi-o masor. Mi se pare o prostie si am zis la bascalie 8 cm.(de fapt eu am fost pus sa zic primul ce marime o am si apoi ceilalti ca asa stiam dupa ce sa ma ghidez). Apoi in acea zi mi-am masurat-o si era adevarat, o am de 8-9cm. Toata lumea zice ca eu o am cea mai mica. Acum intrebarea este: au ei aceasta marime (logic ca nu o au), dar se zice ca e diferit de la om la om. Dar mi se pare imposibil. Voi ce ziceti? Si inca ceva.ce sa le zic lor cand imi zice cat o am de mica? Un sfat.

40 răspunsuri:
| Daniel_Eduard_1995 a răspuns:

Mai bine nu-ti bati capul

| Dinu_Cosmin_1992 a răspuns:

Depinde cand te maturizezi

| alex142003 a răspuns:

Am 12 an și o am de 9 cm, ok la vârsta ta e normal vreo 11

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu contează mărimea, ci ceea ce faci cu ea laughing

| Ryosuke a răspuns (pentru χƒяυмυѕιкαχ):

Poate a facut metoda masurari cercului.

| laur2004 a răspuns:

Am 13 ani si o am de 15 cm este bine?

| refid a răspuns (pentru EFE21):

Eu am 14 ani si o am de 21 ma enerveazaa asa tare
Pai cand ies la tabla colegii se rad de mine ca se vede umflat ce sa fac?:/

| MariaIoanaAndreescu a răspuns:

Nu te panica. Ai doar 13 ani. Va mai creste. Daca vrei sa accelerezi procesul de crestere al penisului apuca-te de sport. Sper ca ti-am fost de folos. Funda?

| doctorandus a răspuns (pentru MariaIoanaAndreescu):

Ai fumat ceva interzis?

| MadalinVoicu98 a răspuns (pentru MishikiCrisy):

Nu ai vazut-o dar zici ca 15 e mica tu stii ca media in Romania e 13? scrie peste tot in orice articol + ca daca ti-a zis cineva ca o are de 15 si tu ai vazut-o si zici ca e mica nu inseamna ca era de 15 poate era de 13 si a zis el 15 sa para ca e mai mare multi barbati mint ca o au mai mare decat este de fapt uita-te pe net sa vezi cum arata un 15 sa vezi ca e marime normala nu mica