| blackboss a întrebat:

Sall! Am 13 ani si sunt clasa a 6 a. stiu ca uni cred ca sunt prea mic.dar eu am avut pana acum 3 fete.Andreea, Andra si Bianca.Ele m-au iubit un timp dar apoi ne-am despartit.eu nu inteleg dc? nu mai cont.eu cred ca sunt cel mai urat si cel mai fraier copil din lume. vreau sa zic ca toate lumea are iubita. numai eu nu am.si ma simt foarte prost cand toata lumea zice :Vai ce tare a fost cand m-am sarutat cu ala sau chestii deastea....eu nu am avut primul sarut.si de aceea sunt cel mai prost si mai fraier copil din lume.Voi ce credeti?

5 răspunsuri:
| TrustStyle a răspuns:

Get a life bro

| volum a răspuns:

Nu esti fraier trebuie doar sa astepti si cand vezi pe cineva si iti place de ea. incearca sa o cuceresti si o sa vezi ca nu o sa mai crezi asawinking chair si daca are prieten si o iubesti mult continua sa lupti sa unei fete ii palce sa fie iubitawinking

| Robertofachiru a răspuns:

Doamne frate.voi astia de pe a6-a nu stiti ce inseamna iubita. Credeti ca totul se rezuma la niste saruturi si sa fii mare bastan si smecher...Asa sa fie oare? Nu prea cred...Eu zic sa mai astepti. Chill out. Pe vremea mea nimeni n-avea prietena pe a6-a si nu sunt foarte batranlaughing

| Mell1321 a răspuns:

Stai linistit ai numai 13 ani, nu toata lumea are partener, sunt si mai mari decat tine si sunt singuri. Nu ai de ce sa iti faci griji, cand o sa ai o sa ai si asta e. Deocamdata vezi de scoala ca ai toata viata inainte sa gasesti pe cineva happy

| madiy1317mmlove a răspuns:

Ca nu-i asa de loc,,, am patit-o si eu,, bine eu sunt fata dar e cam la fel, idea e ca nu tu esti devina doar ca trebuie niste TUPEU alfel nu prea merge adc nu astepta date le o fat pipaio fa kesti fe gen asa merge