| Th3Li0N a întrebat:

Sall am 14 ani imi place de o fata si m-a respins de multe ori si asta ma cam supara am invitato la pizza la o prajitura la un suc tot spunea nu are timp si bla bla si pariniti si frati mei au zis cas frumos nu-s urat de loc si chiar ma supara faptul asta ca ma descurajeaza si acum is timid cu fetele si as vrea sa-mi fac deoarece duc lipsa si sunt cam nervos si cred ca asta este problema daca vreti sa bateti joc de mine intrati pe bataiedejoc.ro sau daca nu respectati TPU va rog frumos ziceti-mi ce sa fac

Răspuns Câştigător
| znstr a răspuns:

Nu am incercat sa te necajesc (am citit reply-ul tau pentru Empathizer), desi sunt de acord cu ce a spus mai sus. Nu trebuie sa obligi pe cineva sa te placa, sa iasa cu tine la prajitura si sa-ti accepte cererea asta de prietenie (ca tot e secolul vitezei si se vorbeste ca pe facebook). Daca totusi nu vrei sa renunti, eu zic sa lasi din politeturile astea cu pizza si sucul, si sa o iei frumos in parc, discutati despre ce ii place si ei, nu despre masini si jocuri cu impuscaturi, nu o obligi din vorbe si priviri sa fie cu tine, ci ii mai lasi putin spatiu, sper ca ai inteles ideea si nu faci exact opusul. happy Afla ce ii place sa faca, ce gen de muzica/filme ii plac, ce face ea in timpul liber, discutati si despre ce ii place ei. Got it?!

11 răspunsuri:
| znstr a răspuns:

Cum a spus si "21ndstillachild", parintii mereu spun ca tu, ca si copilul lor, esti cel mai frumos/destept/talentat copil, altul ca tine nu mai e, fiecare parinte isi incurajeaza astfel copilul, pentru el poate sa fie si in scaun cu rotile, ca tot frumos este.
Daca fata te-a respins, judecand dupa varsta, sunteti inca copii, mai asteptati si voi pana la 16-17 ani sa va mai dezvoltati atat fizic cat si mental, pe plan psihic, sa vedeti altfel lucrurile. Fetele nu se cuceresc doar cu mancare, ci si cu vorbe frumoase, un gest frumos, un compliment, nu chestii de genul "hei papusa, mi-am luat hainele de duminica, iesim undeva?".

Banuiesc ca fata pe care incerci sa o cuceresti are sub 14 ani, sau chiar 14 ani, poate nu e pregatita pentru o relatie, sau macar o prietenie mai stransa cu tine. Can ai spus de "dus lipsa", sper ca te referea la lipsa de prietena/iubita, nu de altceva, corect? Nu mi-as putea imagina ca un baiat la 14 ani, nici intrat la liceu macar, se gandeste la altele.

Da-i timp de gandire fetei, poate daca nu o sa mai insisti si n-o sa mai faci pe Johnny Bravo cu ea, o sa te bage in seama, pentru ca deseori in situatiile astea cand el e un 'mini-gigi muschi' iar ea e ca Olive a lui Popey marinaru, nu se lasa asa usor cucerita, cu atat mai putin de unul care o cucereste cu mancare.
Mai las-o sa respire, deschide-ti ochii ca ai doar 14 ani, fete-s multe si timp e destul. Pa pa!

| Th3Li0N explică (pentru znstr):

Da sigur ca da duc lipsa de prietena evident nu de...

Ms mult dar eu vorbeam despre ceilalti

| znstr a răspuns (pentru Th3Li0N):

Stiu ca nu ai vorbit despre mine, si poate Empathizer va spune iar ca ma bag cu japca peste raspunsul sau, dar m-am gandit ca poate prin fraza ta cu "Mda nimeni nu mi-a dat un raspuns cat mai cat frumos" te refereai la toate celelalte raspunsuri.
Sper sa te mobilizezi de unul singur, tu esti baiatul, tu trebuie sa preiei initiativa. :p

Ms mult

| znstr a răspuns (pentru Th3Li0N):

Nu am incercat sa te necajesc (am citit reply-ul tau pentru Empathizer), desi sunt de acord cu ce a spus mai sus. Nu trebuie sa obligi pe cineva sa te placa, sa iasa cu tine la prajitura si sa-ti accepte cererea asta de prietenie (ca tot e secolul vitezei si se vorbeste ca pe facebook). Daca totusi nu vrei sa renunti, eu zic sa lasi din politeturile astea cu pizza si sucul, si sa o iei frumos in parc, discutati despre ce ii place si ei, nu despre masini si jocuri cu impuscaturi, nu o obligi din vorbe si priviri sa fie cu tine, ci ii mai lasi putin spatiu, sper ca ai inteles ideea si nu faci exact opusul. happy Afla ce ii place sa faca, ce gen de muzica/filme ii plac, ce face ea in timpul liber, discutati si despre ce ii place ei. Got it?!

| GabiArian22 a răspuns:

laughing esti tare pustiule laughing chiar m-ai facut sa rad o sa ma culc happy big grinlaughing

| Empathizer a răspuns:

Romanul si romanca au o vorba inteleapta: nu-i frumos ce e frumos, e frumos ce-mi place mie! E clar ca fata nu simte nicio atractie pentru tine. Retrage-te elegant, n-o mai pârî pe site-uri. Mai sunt si alte fete pe lume.

| Th3Li0N explică (pentru Empathizer):

Mda nimeni nu mi-a dat un raspuns cat mai cat frumos si se numeste toti pentru unu daca vreti sa va bateti joc www.bataiedejoc.ro sa va fie clar ca am crezut ca cit-ul asta mi de folo mda mie de folos dar nu cu voi voi mai asteota sa primesc raspunsuri cat de cat calumea nu am nevoie de asemenea ajutor poate sunteti voi urati dar nu-i negajiti pe alti Pa

| ScreamoTime a răspuns:

Duci lipsa? Alo copilu' pune mana pe carte happy

| Şi_Atât_Andu_1994 a răspuns:

Offf. Hai sa te instruiesc si pe tine. In primul rand, cand inviti o fata de mai multe ori afara, la o prajitura, la un suc, la o pizza si te refuza inseamna ca nu te place, si pentru ca are bun simt nu iti spune in fata "nu ies cu tine". Acest lucru nu ar trebui sa te descurajeze, fete sunt cu caruta. Alt lucru, cand esti afara cu ea, cu o tipa pe care vrei sa o cuceresti trebuie sa vorbesti NON-STOP, nu trebuie sa fie cine stie ce fel de subiecte, vorbesti despre orice, incerca sa o faci sa rada, sa rada cat mai mult, caci o faci sa se simta bine in compania ta si este a ta.

| EstiProst a răspuns:

Nu o mai stresa..si incearca sa vorbesti cu ea lucruri cum ar fi: despre imbracamintea ei sau ce ochi frumosi are....incearca sa te interesezi de ea de la ea...nu intreba pe nimeni nimic de ea.:d