Fa ce-ti place, comporta-te cum te comporti de obicei, in preajma prietenilor etc, nu inventa diferite minciuni ca sa te dai mare in fata fetelor, fii dragut si amuzant. Sper ca te-am ajutat
Fiecare persoana are un suflet pereche la fel de urat sau poate din contra unul/una foarte frumos/a, pe care negresit o va intalni la un moment dat insa imposibil de precizat sau intuit cand se va intampla, unde si in ce conditii. Trebuie sa ai doar.....rabdare.
Nu conteaza cum arati intr-o relatie ci cum te vede fata cu care esti si daca ea te vede urat asta e.
Ai fi surprins sa vezi ca nu trebuie sa zici bancuri ca sa ne impresionezi..Cuceritul fetelor se invata, parerea mea.Totul vine din experienta.Si nu zic aici ca trebuie sa ai 100 de iubite, ci pur si simplu sa interactionezi cu fete, ai nevoie de un pic de curaj si de vointa.
Iti urez mult succes.
Stii cum se zice, fiecare sac isi are petecul, o sa iti gasesti si tu pe cineva.Si eu am ajuns la concluzia asta si am aroape 20 de ani
In general increderea in sine e cel mai bun prieten al omului(scuze caine)
multe dintre "presupusele" evaluari sigur vin de la tine, nu ai nici un motiv sa te crezi urat sau ceva, daca tot gasesti ceva care sa te indispuna cere ajutorul unui parinte.
lasa naibii iubite, ca iti manca timpul(si banii). Asteapta pana la 20 ca tot n-o sa te insori amu cu ea.
nu cred ca ai intrebat toate fetele daca te plac, nu te face ala slab intotdeauna ca ai doar de suferit. vezi-ti de treaba ta si fii sigur pe tine ca sa nu crezi ca treci neobservat la ele.
bafta ionas
AndreeaI012452 întreabă: