anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall, am 14 ani si vreau sa ma despart de prietenul meu acre e ff gelos si are ma urmareste va rog imi puteti da niste sfaturi nu as vrea sa se supere de fapt mie imi place de altcineva msmsms

5 răspunsuri:
| Crisu a răspuns:

Spune-i ca nu mai vrei sa fi cu el. Ce e asa de greu? De ce sa se supere? Poate pe moment intr-adevar o sa fie putin suparat, dar cu timpul va trece peste.

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Parerea mea este ca ar trebui sa vorbesti serios cu el si sa ii spui ca nu ai de gand sa ii inghiti toate crizele de gelozie si mai ales ca la varsta ta nu ai de gand sa fi atat de legata de un baiat. explica-i ca ai nevoie de spatiul tau si de intimitatiile tale si ca ar fi bine sa o luati pe drumuri diferite fiindca ti-ai dat seama ca el nu este ceea ce cautai. spune-i ca ai de gand sa ramai putin singura pentru a gandi la rece mai ales ca la varsta asta ai multe simpatii si nu te poti axa pe unul si mai ales pe unul care te sufoca. explica-i ca nu esti facuta pentru o astfel de relatie

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Pai uite si u de ce te urmareste si este gelos happy I`ai dat motive happy Daca nu iti placea de altcineva si nu te ascundeai de el nu te mai urmarea happy Ce sa ii spui... Zii si u ca ai gasit p altcineva si gata.

| BoBoLiNo92 a răspuns:

Ah da app. Gelozia vine din dragoste. Si eu sunt gelos ca fiecare om. Dar nu asa gelos incat sa o urmaresc pe iubita mea. Am incredere in ea...

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

Ii spui ca vrei sa va despartiti ca e mult prea gelos. daca tine la tine o sa se supere oricum i-ai spune.