Daca esti pregatita atunci ii poti spune ca vrei si tu sau poti sa o spui mai in gluma ceva de genul ca il vrei in pat
Eu iti spun sigur ca acel baiat vrea doar sa faca sex cu tine si nu mai mult. Dupa e posbil sa mai stea 2-3 luni cu tine cel mult si apoi te lasa.
Daca tine la tine o sa mai astepte putin. Daca nu accept atunci nu te merita. Nu iti arunca virginitatea pe geam afara.
Daca tu crezi ca esti pregatita si el la fel, va puneti de comun acord si va apucati de treaba. Il intrebi daca vrea sa faceti dragoste ( sex.) si cam asta e.
Sa foloseasca prezervativul!
Hm. Pai sincer eu am avut primul contact sexual tot la 16 ani, prietena mea avand tot 16 si la fel nu prea aveam curajul sa aduc subiectul asta nici in gluma in discutie. S-a intamplat ca dupa un pahar, sa-mi vina curaju, si cam asa a fost. Bine, sa nu intelegi ca te indemn sa te imbeti Trebuie sa-ti faci putin curaj.Inceputu e mai greu, mult noroc!
Eu am 19 ani si am facut-o cu prietena mea de 16 ani.
Dar consecintele sunt dure.Eu te-as sfatui sa nu faci treaba asta de pe-acum ca va fi rau tare dupa.Acuma faci cum vrei, e viata ta, da vina pe ea
Pai el nu se gandeste ca esti minora? eu una nu as accepta trebuie sa ai o relatie mai lunga dar din ce am inteles baiatul respectiv se gandeste doar la el nu si la tine