Lasa facebookul frate! nu ai nevoie decat de un minut: du-te intro pauza la ia si intreab-o ce face dupa ore spune-i ca vrei sa vorbesti cu ea, daca po-ti sa o conduci acasa chestii de gen (vei afla pe loc ca la loz in plic daca vrea ceva de la tine sau nu) si in cazul asta nu o sa te deranjeze nimeni asta in cazul daca ea accepta si ve-ti fii doar voi 2 dupa ore! te sfatuiesc mai mult tupeu si nu sunt adeptul facebook-ului pentru ca nu se stie niciodata cine e pe partea cealalta a tastaturii daca intelegi ce vreau sa zic! iti dau un exemplu similar cam cu al tau un prieten de-al meu tot asa timid in realitate dar pe mirc era `greuceanu`(spun mirc ca in adolescenta mea nu era facebook) eu ca sa il fraieresc precizez ca o stiam pe fata cu care vorbea prietenul meu am vorbit eu cu el si nu fata in cauza! urmatoarea zii la scoala prietenul meu a incercat sa o sarute pe fata asta(la cate chestii ii bagasem cu o seara inainte in cap nici nu ma mira.) care la palmuit in mijlocul coridorului! morala fii mai cu tupeu nu lasa prietenii sa iti strice fericirea