Nu stiu,. da` `mi bag pl daca am mai auzit asa ceva,... deci esti penal ca intrebarea asta. mor de rasss
Categoria asta mă binedispune de câte ori intru.
Măi, nu purta nici pantaloni şi vei avea 3 picioare!
Wei intrebatorule, te enervezi degeaba, cum sa nu rada lumea de tine daca pui astfel de intrebari.si cu siguranta nu ai pus intrebarea la misto. cati ani ai? eu zic ca ar fi mai bine sa pui mana pe ABECEDAR, ca din 3 cuvinte, 2 sunt gresite, apropo. cat face 5 *5 stii?
Pai atata timp cat nu il sustine ceva (gen chiloti) si atarna in proptia greutate. s-ar putea sa se mai lungeasca
Trimite-le un e-mail „Vânătorilor de Mituri" de pe Discovery. Poate o să bage mitul tău într-un episod.
Dude, incearca si ai sa vezi recomand totusi sa nu iti pui nici pantaloni poate asa o sa iti creasca mai mult incearca sa alergi in curul gol in fiecare dimineata cateva ore pana o sa inceapa babele sa te vada poate asa le trece si lor de menopauza
De ce trebuie sa ma bagati pe mine cica incearca si pe mine m'a aucat rasul cand am auzit de la scoala sau unde...da las comentato voi ca prosti arca eu am intrebat cu seriozitatehai pa rahatiolor
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
bulzz întreabă: