Poate vrea sa va despartiti si nu stie cum sa-ti zica, ca sa nu suferi...iti spune pe ocolite
Si mi-e mi-a spus ca vrea sa fiu cea mai fericita, bine...la mine nu s-a pus problema cu relatia sexuala! Cand mi-a spus asta ne-am despartit, poate ca asta vrea si el sa iti transmita, ca vrea sa va despartiti! Imi pare rau...Inceaca sa ramaneti amici(asa am facut si eu)si sa nu suferi dupa el! Mult succes!
Off...in loc sa vorbiti de altele, el se gandeste ca la anul mergi la facultate...lucrurile se pot schimba de pe o zi pe alta...si eu faceam asa cand eram ceva mai mica si eu o faceam pentru ca stiam ca orice i-as spune el tot la mine se intoarce, imi placea cum se ruga de mine...asta pana intr-o zi cand s-a saturat...si asa o sa faci si u daca continua asa...trece timpul si voi pe langa el...
Felicitari, ai avut noroc de un baiat romantic.dosr spune-i ca pe tine nu te fac fericita banii, ci noptile in care sa numarati stelele impreuna, zilele in care te trezeste cu sarutul lui...sa stii ca putini baieti se mai gandesc la fericirea iubitei, cei mai multi ar incerca sa profite de situatia ta materiala.ai grija sa nu-l ranesti, romanticii sunt foarte sensibili, si invata sa-l asculti chiar daca nu intelegi intotdeauna ce vrea sa-ti spuna.
De ce. pai iti zic eu de ce... S`a saturat omu.Adica a fost bine ca a fost, v-ati simtit bine in pat si in afara lui (nu stiu care e raport pat/restul) si cauta motive. Sunt foarte sigur ca ai auzit replica asta..."draga mea numai putem continua impreuna.Nu esti tu de vina.eu sunt" ))
Explica-i situatia, explica-i cat de mult il iubesti si ca nu te intereseaza bani, ca nu te intereseaza situatia lui materiala... el vrea sa te faca fericita pentru ca te ubeste si din cate imi dau seama dar asta vrei tu.
Buncurate cat poti de mult de el, si de aceasta relatie, si creativa amandoi amintiri cat mai frumoase
Lasati copilariile de genul asta ca nu merita sa va pierdet timpul cu asa ceva
Mult succes in continuare, sper sa revii in viitor si sa ne spui amintirile tale
KidutzuLuvv întreabă: