| cipicu92 a întrebat:

Sall. Am facut sex cu o fata si mi s-a rupt prezervativul de 2 ori, dar nu ejaculasem. Exista vreo șansa ca ea sa rămână însărcinată? S-a rupt atunci cand introduceam penisul fara sa mai fac vreo mișcare, l-am schimbat si asa am patit dupa ceva timp si la al-2lea tot in același fel. Va rog ziceti-mi ce trebuie sa fac.

10 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Depinde gradul de fertilitate, daca este in perioada de fertilitate maxima atunci sansele sunt mai mari.

| mona a răspuns:

Nu va ramane insarcinata

| Emilian65 a răspuns:

Ce ghinion! Sa ai doua ghinioane, unul dupa altul, este extraordinar. Este foarte bine ca va protejati, altfel riscati sa deveniti parinti.

| ywar a răspuns:

Eu nu stiu cum Dumnezeu se rupe prezervativul la majoritatea tinerilor. Acele prezervative sunt testate in laborator, au agremente internationale, dar... caci exista un "dar".
In majoritatea cazurilor acestea se rup din pricina faptului ca fata nu este excitata. Acel prezervativ este din latex iar latexul prin frecare se incalzeste si isi pierde proprietatile. Ca urmare va ceda lasand baiatul cu capsorul gol. happy
Cat despre problema ta - conteaza foarte mult daca fata era in perioada fertila, adica ovulatie. Daca era in aceasta perioada si tu ai terminat in ea - nu te mint- sunt sanse mari sa devii tatic.
Lubrifiere asta-i cuvantul de ordine si fa-o domne' sa se relaxeze si sa se excite pentru ca vaginul sa se umezeasca.
Mult noroc.

| Alcyon a răspuns:

Cum faceti ca vi se tot rup prezervativele? Cumpara si tu Durex, ca sa nu ai probleme. Si ai grija ca fata sa fie foarte excitata. In legatura cu ceea ce ne-ai intrebat... Depinde daca era in perioada fertila sau nu.

| Maxim96 a răspuns:

Sunt sanse

| AndyLavy a răspuns:

Nu. nu exista nicio sansa.

| Johndoe2023 a răspuns:

Barbatul poate elimina spermatozoizi si inainte de ejaculare. sunt sanse sa ramana insarcinata, sunt sanse sa nu
sa nu uitam ca nici prezervativul nu este 100% sigur.
recomand pastila de a doua zi daca nu este prea tarziu. daca a trecut timp, tot ce ramane este sa astepti

| cipicu92 explică:

Era uda. Poate erau expirate. Durex feel thin am luat, dar degeaba. Nu am terminat ca imediat l-am schimbat când am văzut ca s-a rupt.

| Alcyon a răspuns (pentru cipicu92):

Ai grija si unde le tii, ca se pot deteriora. Sa nu stea la caldura sau mai stiu eu pe unde. Eu n-am avut niciodata probleme sa se rupa.