| cipicu92 a întrebat:

Sall. Am întâlnit acum un an si ceva o fata, am avut amândoi examene si am hotărât ca dupa ce terminam cu ele sa ne acordam mai mult timp pentru noi. Cand ne-am cunoscut, ne-am vazut odată, dar de vorbit, vorbeam aproape in fiecare zi. Dupa ce am terminat amândoi cu scoala, ne-am întâlnit, am vorbit, ne-am ținut de mana, dar nu am încercat sa o sărit pentru ca nu ne mai văzusem demult si am zis sa nu par disperat. Dupa o saptamana, ne-am vazut iar, ne-am sărutat, ne-am ținut de mana, am vorbit, si am întrebat-o daca suntem impreuna si a zis ca momentan nu, dar se mai gândește. E o fata retrasa si la locul ei, asa ca m-am gândit sa nu forțez lucrurile, dupa câteva zile, ne-am întâlnit iar, dar de data asta ne-am comportat exact ca un cuplu, am ținut-o in brate, ne-am sărutat mai mult si nici unul din noi nu mai vroia sa mai plece. Mi-a promis ca seara imi va da un răspuns si i-am zis "ok", nu ma grăbesc. Ea e o fire mai retrasa si reținută si nu ma asteptam sa se atașeze asa de mult de mine. Cand am ajuns acasă, am vorbit si am întrebat-o, ea a zis ca nu simte nimic pentru mine. Am rămas surprins de răspunsul ei atat de categoric, având in vedere ca in urma cu câteva ore nu ne mai saturam unul de altul. Nu stiu, ce nu i-a plăcut sau ce asteptari avea, chiar o iubesc si va rog mult sa imi ziceți ce ar fi de facut.

7 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sa nu pari disperat, ai reusit sa pari rece si distant. Poate nu esti baiatul de care s-a indragostit ea, sau poate ca ea crede asta.

| neutrino a răspuns:

Ea ti-a spus adevarul si tu te-ai suparat? A facut si ea cateva ore de practica cu /pe tine iar acum i-a trecut interesul. De iubit, o poti iubi linistit in continuare.

| Mussette a răspuns:

Posibil a te-a placut atunci, iar cu trecerea timpului, sentimentele ei s-au schimbat.
Te-a sarutat ca sa vada daca te place si acum.
Daca va veti mai intalni si veti vorbi, ai sanse s-o cuceresti. In cazul in care nu place pe alt cineva.
Sau fiind asa retrasa, ii e teama sa grabeasca pasul si a spus nu.

| PeFuga a răspuns:

Mai... eu nu cred ca daca nu tine la tine e un motiv sa nu fiti impreuna, pentru ca, la urma urmei, nu ati avut destule intalniri ca sa apara sentimentele. Adica "pofta vine mancand". Poate ca ti-a raspuns la sarurtari si a stat in bratele tale pentru ca nu stia cum sa te refuze, sau pentru ca simtea nevoia sa fie alintata. Tu ai putea sa ii spui ca esti ok cu decizia ei, dar ca tot mai vrei sa o vezi in continuare. La un moment dat e posibil sa se razgandeasca. Sau ai putea sa ii propui sa iti dea o sansa, sa zicem 2 saptamani sau o luna (de "proba"), iar dupa aia sa trageti linie sa vedeti daca merge sau nu. Dar daca totusi continua sa spuna ca nu vrea si nu vrea, atunci nu insista pentru ca o sa devii agasant si sigur nu o sa ii placa asta.

| alexandrafocus a răspuns:

Eu una cred ca ea vroia cum s-ar spune „doar o relatie de o vara "...sau vrea mai mult timp sa se ataseze de tine

| cipicu92 explică:

Mai e vreo șansa sa isi schimbe decizia?

| Narcis0102 a răspuns:

Mai incearca frate. >big grinbig grin