anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut, am o întrebare legată de un anumit lucru, poate suna ciudat însă vreau sa știu asa ca mna. Astăzi când am ieșit cu iubita mea afara ne-am plimbat și am ales sa stam jos după un timp anume, un loc ferit de lume, nu treceau mașini sau oameni și orice altceva, se pune in poala mea și începem sa ne sărutam timp in care o strâng de sâni și de picioare, văzând ca ii place si face sunete de plăcere aleg sa ii o ating si in zona vaginului (nu prin haine) văzând iar căci ii place încerc sa îmi strecor mâna prin haine de data asta însă nu e de-acord, de ce credeți ca nu a vrut având in vedere ca prima data a vrut?

10 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Draga hypertoxic, cand vrei atingeri indraznete, invita fata acasa sau intr-un loc caldut si intim, nu pe strada sau in boscheti, ca nu-i produci nici o excitare, doar o inhiba si dezamageste, faptul ca o tratezi ca pe orice curvulita ieftina.

| Mayhem666 a răspuns:

Pentru ca spre deosebire de tine, ea are o constiinta si bun simt.

Voi faceti asta in public, dar va victimizati si faceti ca toate aratarile daca vedeti 2 persoane de acelasi sex ca doar se tin de mana?
Cat de ironic.
Uneori raman fara cuvinte.

| Mayhem666 a răspuns:

Dar vreau sa raspund, si chiar am si facut-o.
Dar de ce ti-ai sters intrebarea? Oricum intrebarea tot ramane, dar o sa apara ca si postata de cineva anonim, desi mi-ai raspuns, si de aici, toti vor vedea ca tu esti cel care a postat intrebarea, asa ca nu vad ce rost a avut sa o mai stergi, oricum oamenii tot isi vor da seama.
Doare cumva adevarul?
Nu ai facut decat sa-mi demonstrezi ca tot ce am zis a fost adevarat daca te-ai frustrat asa de rau.
Ai dori cumva sa te si raportez pentru insulte? Sa sti ca nu ma doare mana ca sa o fac.

| Mayhem666 a răspuns:

A raspunde complet diferit nu are nici o legatura cu a nu raspunde logic. Am raspuns mai mult decat logic, doar ca am raspuns pe langa subiect, pentru ca asa am vrut eu sa raspund.
Si aparent, sa iti raportez un comentariu nu ti-a ajuns. Nu-i problema, ma ocup si de acesta, nu-ti face griji. Iti multumesc pentru insulta, o sa ma asigur ca si adminii o sa vada complimentele pe care le dai. Sunt sigur ca o sa fie incantati.

| Mayhem666 a răspuns:

Cat imi place ca imi dai motive sa te raportez. Hai mai baga. Doar atata poti? Slabut.

| Mayhem666 a răspuns:

HAHAHAHAHA. Nu pot sa cred. Tu chiar esti frustrat pentru ce am zis. Daca nu iti pasa, pur si simplu ma ignorai, dar avand in vedere ca tot vi si imi raspunzi, clar ceva te-a deranjat.
Mi-ai facut seara mai buna. Mersi!

| Mayhem666 a răspuns:

Ba. Vezi ca te duci dracu'. Ia gata, block, ca ma plictisesti.

| Goete a răspuns:

Deci nunprim haine a acceptat si prin haine nu.
E logic, prin haine nu e atat de bine

| 69GRIMMJOW69 a răspuns:

Pentru că nu sunteți animale să vă futeți precum câinii pe unde apucați :v
Glumesc sper să ți la glumă :v