| dany0000 a întrebat:

Sall am o intrebare ma intilnesk cu fata de 14 ani eu am 17 eu ii mai intreb sa o *** dar ea spuni cai mica ma intilnesk de 3 luni am sanse sa o *** peste cit timp

8 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Bineinteles ca e prea mica,bravo ei ca are minte in cap si te refuza!
Daca ai asemenea intentii,ori o astepti sa creasca, ori iti cauti alta, orice fata care isi incepe viata sexuala sub 17 ani si jumatate, isi pune sanatatea in mare pericol!

| Komododragosh a răspuns:

Peste cat timp e nevoie sa se gandeasca, cand va crede ca este pregatita. Mai bine cauta o fata de varsta ta daca nu ai rabdare si daca numai intentiile astea le ai. O felicit pe ea ca are cap, ca e desteapta si nu vrea sa-si inceapa viata sexuala asa de devreme, fara suparare, dar mai bine cauta o alta fata daca numai asta vrei de la ea, nu-ti bate joc de ea.

| darrio2007 a răspuns:

Sunteti cam mici amandoi, mai ales ea.Mai bine mai asteptati.Sa nu faceti vreo prostie.Sa va para rau toata viata.

| MishikiCrisy a răspuns:

Eu zic cand va avea ea minim 18 ani

| Ponce a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))))))) Pedofilule pune mana si cautati gagica / femeie de varsta ta nu fi pedofil

| Prapacea a răspuns:

Părerea mea este că ar trebui să-ți faci o vasectomie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mergi si intreaba pe mamica ei. Cu siguranta o stie cel mai bine si-ti va raspunde sincer la intrebare.

| LoL2000 a răspuns:

Pana mea rolling on the floor si eu 14 ani si ma intalnesc cu unu de 16 ani si mai vb asa despre dragoste dar niciodata nu m-a obligat sau nici macar nu m-a intrebat daca vreau s-o fac rolling on the floor stie ca las refuza rolling on the floor da totusi las-o in pace pe saraca fata daca vrea sa fie virgina pana la 17 ani bv eiwinkingrolling on the floor