Cred ca este prima ta iubire adevarata! Si eu am trecut prin asta vara trecuta! De ce nu-i spui ca-ti place de el? Poate si lui ii place! bafta!
Bună! Este doar o obsesie, nu ai cum să-l iubeşti dacă nici măcar nu şti cum îl cheamă, nu?
Iubirea adevărată o afli cu timpul, după ce cunoşti persoana şi după o perioadă de timp îndelungată, ca să-ţi poţi da seama că e iubire!
Fundă?
Pai da inseamna ca te-ai indragostit de el dar de ce nu il intrebi cum il cheama?
Leaga-te de un prieten de al lui sao o prietena de a ta care il cunoaste sau spune-i unei prietene de a ta sa il intrebe de numele lui si spune-i prietenei tale sa intre in discutie cu el si de exemplu sa intrebe: ''cum o cheama pe iubita ta? pe el meu il cheama...'' dar asta sa faca prietena ta si apoi sa iti zica tie asa o as afli daca e liber pentru tine.
Funda?
Din pacate nu stiu nici unde sta, nici la ce scoala este. eu l-am vazut la un strand. Deci nu am cum sa ma leg de un prieten de`al lui, dar am sa incerc
Buna
Mi se pare mai mult o obsesie de adolescenta.Il visezi pentru ca te gandesti mereu la el.Cel mai probabil este doar o atractie fizica.Cum sa spui ca iubesti o persoana careia nu ii stii nici macar numele?