Ar trebui sa vorbesti deschis cu el.sa ii zici ce te deranjeaza,iar daca te iubeste va incerca sa schimbe lucrurile si sa isi imparta timpul.Dar,daca nu face asta,nu te merita, iar in timp il vei uita si vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si sa isi faca timp pentru tine.
Plus ca el, daca are tot 13 ani, e imatur si nu stie ce inseamna sa tii cu adevarat la cineva
Off.Cam greu
Ai dreptate in tot ceea ce spui.Adica,probabil el nu prea stie sa tina o relatie. Poate din asta ii e frica sa iasa la o intalnire cu tine.
Nu stiu.nu cred ca e ceva de facut.Doar sa il tragi dupa tine undeva intr-un loc unde sa fiti numai voi 2 si sa va dati sentimentele pe fata.Succes! Pupiciii:*:*:*:*:*:*:*:*Sincer, nu m`i se pare ca esti mica sa ai un prieten la 13 ani atat timp cand este vorba doar despre lucruri sentimentale.
Incearca sa te apropi din nou de el sa vorbesti cu el,si dupa fi indiferenta cu el, daca te simte ca-ti place de el asa se va purta, fi indiferenta cu el.pe barbati indiferenta ii atragetrust me
Cautati unu mai matur, ala sigur e poponar, prefera fotbalul cu baietii in locul unei fete.
Ar trebui sa-i zici tot ce simti.Si daca vezi ca chiar nu reusesti mai bine lasa-l pentru ca si eu am patit am stat cu el 2 luni dar degeaba ma iubeste inca si acum si eu il iubesc dar intre noi nu mei este nimica
Remusopen întreabă: