| aurelian112 a întrebat:

Sall...am o intrebare simpla.Imi place tare de o fata dar ea nu ma place. Spuneti-mi va rog ar trebui sa-i spun ca o iubesc?

Răspuns Câştigător
| SASergiu a răspuns:

ButterflyFreeStyle nu are dreptate in totalitate.Ar trebui sa-i spui c-o placi, pentru ca nu stii daca va rade sau iti va spune ca te place. Daca te decizi sa-i spui ca o placi si iti spune ca se mai gandeste cel mai bine ar fi sa o lasi cel putin 3-4 ore sa mediteze apoi s-o suni si sa insisti sa-ti spuna ce simte si sa accentuezi putin ca nu iti place sa fii tinut in suspans. Este tot ce trebuie facut ca sa te lamuresti cu sentimentele ei si sa te usurezi sufleteste[dar ar trebui sa-i spui ca o placi intre 4 ochi nu de fata cu altii pentru ca reactia n-ar fi placuta pentru tine si ea s-ar simti jenata si se va supara rau pe tine]

4 răspunsuri:
| Awesom a răspuns:

Ar trebui sa te indepartezi de ea si nici vorba de a-i spune te iubesc ca apoi te-ar lua la misto.Asa sunt unele fete.

| Dariusuu a răspuns:

Spune-i ca iti place de ea, nu ca o iubesti. Asa te va considera un idiot. Teoretic nu ai cum sa o iubesti daca nu o cunosti. Spune-i ca o placi si restul vine de la sine. Imi multumesti mai tarziu.

| darrio2007 a răspuns:

Daca nu te place nu ai ce face.Mai sunt si alte fete.

Răspuns utilizator avertizat