| Nixs a întrebat:

Sall.am o mica(mare) problema..si sper ca ma puteti ajuta fara injuraturi.Acum cateva luni(4-5 nu mai stiu) am fost cu un baiat din cls.Alex.Am fost o luna cu el.Teo(o colega) era cu Razvan(un baiat) au stat doar o zi impreuna.Pe moment m-am indragostit(nu ma credeti curva).la sfarsitul relatiei cu Alex..inainte cu o zi sa ii spun..am inceput sa fiu cu Razvan.(S-a desp. de Teo) si Alex a inceput sa fie cu Razvy.M-am despartit de Alex..sau el de mine..nu mai stiu exact..si acum imi place foarta foarte foarte mult de Razvan.pot chiar sa spun ca il iubesc.....SI el stie.dar nu reactioneaza..si se uita in ore la mine..se plimba pe la banca mea.a incercat o data sa ma faca geloasa.Eu sunt timida.el e un baiat direct..nu stiu ce sa fac..cum sa ii spun..chiar imi da semne ca ii place de mine.da nu sunt sigura.Imi pare rau ca m-am despartit de el..am fost o proasta..nu mi-am dat seama, ..va rog ajutati-ma! (Va rog mult..nu injurati)

4 răspunsuri:
| xSpike a răspuns:

Daca chiar iti place de el intreaba-l daca nu accepta asta ee ai incercat

| Schatzyyyyy a răspuns:

Asta este orgoliu,odata ce el a vazut ca nu-i dai importanta, te despareti, te impaci... asta e! s-a departat de tine, si vrea sa-ti arate ca nu e bine ceea ce ai facut! Stii vorba aia :iti dai seama de o persoana, abia dupa ce o pierzi!

| Satena_D-soara_1991 a răspuns:

Daca il placii cu adevarat. Si daca te place te va accepta. Dar spune vreii sa fii cu el din nou? Pai zii lui : " Eu sunt o fata timida, dar am dreptul sa iubesc. Si stiu pe cine. Iubesc! Pe tine ". " Vreii sa fim din nou impreuna"? I Love you Veryy Muchh. Nushh. Incearca. Funda?

| IloveME a răspuns:

Incearca sa vorbesti cu el prin mesaje. explica-i ca iti pare rau si ca ai vrea sa va impacati!
Oricat de direct ar fi acest baiat, tu l-ai lasat.clar nu mai indraznes-te sa-ti spuna nimic pentru ca ii este frica de un refuz.prefera sa-ti trimita indirecte sperand ca asa poate vei reactiona.
Prinde tupeu si lupta pentru acest baiat!