Adrian eu in locu tau daca esti mai rusinos iasi zice tatalui tau daca tie rusine de mama ta, si eu am avut fimoza, dar nu mai am, si sa mergi la doctor singur ai putea, dar tot parintii stiu mai bine, nu fi rusinos cu parintii tai sper ca ti.am fost de ajutor
Bai frate nu stiu ce sa zic cel mai bine du-te discuta cu parinti tai explica-le care este situatia si spune-le ca ar trebui sa fi urinat deaorece ai probleme cu urinatul si te doare preputul cand urinezi. Ar trebui sa mergi la un doctor operatia nu dureaza mult max 30 min iar a 2 zi iesi din spital fara probleme iar dupa 3 zile nu mai ai probleme caci pana in trei zile o sa te usture cant te usurezi
LoL pai pana la urma atunci de ce sunt parinti?
De ce ti-e jena sa vb cu ei ca doar ei ti-au dat viata
Salut Adrian! In primul rand nu fi speriat ...pentru ca nu e un lucru ingrozitor! In al doilea rand, aproape orice om are boala asta, si eu am avut-o si s-a rezolvat printr-o simpla interventie chirurgicala! Ar trebui sa le spui la parinti foarte calm ca ai o problema intima si apoi le spui de fimoza. II rogi frumos sa te duca la un doctor si ai rezolvat.Nu e vina nimanui ca s-a intamplat asta! Si nu te grabi cu viata sexuala! Y&V
Pai stiu ca ei sunt parintii mei, dar ce fel de tata pana la 15 ani nu iti zice nimic de sex? adica la toti prietenii mei le-au zis cum e si sa aiba grija cu cine fac si s foloseasca prezervative, etc. Mie tata nu mi-a dat niciodata niciun sfat, si mi jena d el. nu simt ca e tatal meu si ca pot avea 100% incredere in el.
Singura varianta e sa vorbesti cu tatal tau despre asta si sa mergi la doctor. Fimoza se "rezolva" doar pe cale chirurgicala. Nu pricep cum ai aflat tu ca ai fimoza fara ca doctorul care te-a diagnosticat sa nu te si opereze, dar...
Eu am avut in,, inceput'' de fimoza sa zic asa foarte putina de cand eram ff mic mereu tata care e doctor si mama la fel ma ajutau sa dau pielea la o parte si cu timpul s-a rezolvat.TU trebuie neaparat sa mergi la doctor!