| BrunetaFitzoasa a întrebat:

Sall...am o problema baiatul cu care sunt impreuna momentan....Ma minte si nu vrea sa vorbeasca cu mine ce fac?

Răspuns Câştigător
| lolylolypops a răspuns:

Spune-i ca ai aflat ca te minte si nu mai vrei sa fii cu el, e o amenintare perfecta daca te iubeste nu te mai minte daca nu pa-pa!

10 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Spune-i ca sti cat de mincinos este apoi ignora-l

| BrunetaFitzoasa explică (pentru lolylolypops):

Mersi mult

| BrunetaFitzoasa explică (pentru mona):

Cred ca asta o sa fac

| scooby98 a răspuns:

Zii ca ai aflat ca te-a mintit si da-i liber big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Ai dat de un mare mincinos!
Uită-l şi mergi mai departe!
Nu te merită!
Te pup.

| Bubulin4ik a răspuns:

Zii Adio!
Nu se merita, daca te minte acum si isi cere iertare o s-o faca si mai tirziu! Ai grija de tine si pretuiestete pe tine:*

| BrunetaFitzoasa explică (pentru Bubulin4ik):

Da iertare si-o cerut de mi si mi si l-am tot iertat...da si tot timpu cand ma suna cand il intreb ca de ce m-a mintit ..nu ca nu-i adevarat si tot timpu ii pregatit si normal ca il cred ii mai dau o sansa...

| Azµre a răspuns:

Ignoră-l! de ce să te mintă!

| marianamay a răspuns:

Spune-i ca nu mai vrei sa fii cu el pentru ca ti-ai dat seama ca nu esti ceea ce tu cauti ca nu ai nevoie de un mincinos langa tine, crede-ma ca vei lua cea mai buna solutie daca asculti de sfatul meu, nu vei regreta.Mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa cimunici cu el. De ce te minte?! Intreaba l frumos, fara sa acuzi, fara sa l pui la zid. Sa inteleaga ca, ceea ce face el te raneste. O mica disutie si formulata placut ppoate avea un rezultat. Spune i ca ii esti alaturi si nu doresti sa l judeci ci doar sa comunucati.