E nasoala treaba.Ce poti face e sa spui parintilor. Daca o sa faci avort o sa ai asta pe constiinta toata viata, ca ai omorat un suflet nevinovat, dar daca nu o sa faci avort o sa iti distrugi viata.nu o sa te mai poti duke la scoala...o sa fii privita cu alti ochi,o sa stai in loc sa te distrezi,sa te bukuri de copilarie sa ai grija de un alt copil, cand o sa fie timpul sa te mariti, o sa fie mai greu pentru ca nimeni nu o sa vrea sa creasca copilul altuia.Eu te-as sfatui sa vb cu baiatul cu care ai facut sex,sa vedeti ce puteti face,sau poti vb cu bunica ta, sau cu matusa ta, daca nu cu mama si sa faci avort.Dar ce sa zic...e fff perikulos la varsta ta.varsta de 13 ani, pentru ca poti muri sau nu o sa mai poti avea copii.Te sfatuiesc sa vorbesti cu cineva, pana nu o sa ajungi la 3 luni.pentru ca nu o sa mai poti face nimic atunci.Toti gresim!
Testul de sarcina daca nu e facut dupa minim 21 de zile de la contactul sexual neprotejat, poate fi fals negativ sau fals pozitiv. Daca ai facut pe 2, iar azi e 20, sincer tin sa cred ca nu e 100% corect rezultatul.De menstruatie ce stii, trebuia sa-ti vina in perioada asta si nu ti-a mai venit? Sfatul meu e sa mai faci un test peste cateva zile, poate chiar 2 ca sa fii sigura de rezultat. Daca totusi esti, vorbeste cu parintii tai, caci in situatia asta nu prea ai ce sa mai faci...
Esti intr-o situatie deastruasa. In primul rand dc nu folositi prezervativ fratilor ca nu e moarte cu el. Bn sa lasam asta, va trebuie sa ii zici unui parinte cu care te intelegi tu mai bine si poti sa vb mai usor cu el (mama sau tata) si te duci si faci avort ca nu stiu daca vrei un copil, apoi trebuie sa vb si cu acel baiat cu care ai facut tu sex si sa vb cu el ca sa vedeti cum faceti pentru ca s-ar putea ca parintii tai sa vrea sa vb si cu el! Alta solutie nu exista, doar ilegal dar slabe sanse, iti trebuie multi, multi bani pentru a face ilegal si nu prea se baga nimeni... Asa ca mult noroc si foloseste prezervative de calitate. Durex e pe primul loc. Imi pare rau pentru tine! Mult nocor iar!
Hai frate chair asa de scumpe sunt preezervativele? deci esti intr-o sintuati foarte dificila...cel mai bine ar fi sa le zici parintilor.pana la urma asta e. nu mai ai ce sa faci
Pai vorbeste cu ei
alta solutie nu ai
nu avorta o sa ai pe constiinta toata viata fapta... daca e mai bine il dai spre adoptie dp ce se naste.
cati ani ai?
Doamne ce ti-a venit sa te culci cu un baiat la varsta asa asa frageda stii ca daca vrei sa faci avort nu stiu ce doctor s-ar baga sa iti faca tie avort. Cel mai bine ar fi sa vb cu mama ca ea a trecut prin aceasta perioada si ea iti poate spune ce sa faci.noroc ca o sa ai nevoie de el.Mult succes!
Incearca sa vorbesti cu baiatul [tatal copilului] si sa ii spui in caz ca nu stie daca el stie si esste dispus sa pastrati copilul inceraca sa ii zici poate parintii lui sunt mai intelegatori le spui lor si dupa aceea poate vorbeste parintii lui cu parintii tai daca nu vrei sa pastrezi copilul cel mai bine ar fi sa faci un avort dar mai bine l-ai pastra iti zic eu ca ar fi mult mai bine asa
Ii fff najpa faza
eu zic sa il pastrezi pentru ca e un suflet care nu e de vina ca nu te-ai protejat
daca ai parintzy care sa te inteleaga si daca tatal copilului este langa tine vei putea trece si peste asta
dar nu avort parerea mea
daca vei fi obligata asta este...
si aveti si voi mai multa grija
ps:faza cu scoala nu ii adevarata dupa ce se naste copilul iti vei putea continua scoala din sursa sigura stiu...
La 13 ani ai ramas insarcinata? auliuuuuuuuuuuuuuuu , o sa fac pacat dar e prea devreme sa il pastrezi
Cel mai bine e sa le zici.pentru ca odata si odata tot o sa se vada burtica.
si avortu nu e o rezolvare...hiar daca si eu am crezut odata in el dar mi-am schimbat parerea.
gandeste-te ca atunci cand se va naste va fi cineva care iti v-a spune :MAMI! chiar daca e prea devreme.si parintzi pana la urma vor intzelege.pentru ca asta e situatzia.sunt mii de fete care au copii in adolescenta.acum omu din greseli invata.
sper sa iti fie bine pe viitor... vreau sa stiu ce ai facut daca vrei sa imi zici.pup:*