Hai lasa curul ca nu ai tu de unde sa il ai ca tipa aia in fine, ia-ti un paralizant si cine iti mai atinge curul ii dai in ochi apoi un sut in boase sa se invete minte.
@Em si acum te dai mare sau ce?
"eu fac lap dance si booty dance in trupa mea de fete asa ca...da am la 12 ani cur bombat si picioare de invidiat, daca nu ma credeti asta e"
Ce mai conteaza daca nici sa scrii corect nu sti?
Eu iti zic sa iti betonezi fundul, apoi cand o sa iti dea palmi o sa il doara , glm... spune-i cu curaj.lasa-ma in pace! si daca iti face ceva, il il zici la. daca ai ceva vecini stiu eu.la maicta, vezi tu
Pur si simplu se iau de fundul tau asa pe strada? inca din astea nu am mai auzit, am mai vazut fete cu fund sexy da nu se luau baietii de ea. poate e la tine problema, depinde si cum te imbraci si ce comportament ai.
Da, stii, pana la urma asta e teama oricarei fete [ ei bine nu chiar oricarei, unele chiar isi doresc sa fie violate, dar sa le excludem pe c***ve deocamdata]
Deci, de la o varsta e normal ca tipii sa se uite dupa tine, adica hello, nu cred ca exista fata pe lumea asta care sa nu fie agatata la un moment dat pe strada de tot felul de cocalari cu replici gen: pisi pisi, sau fata, un numar de telefon, ceva?
Si sa zicem ca unu o sa vrea sa te violeze, tu nu o sa ripostezi in nici un fel ca...nu esti genu?
Nu trebuie sa le zici nimic celor de pe strada care se iau de tine.Pur si simplu ii ignori.Si nu te imbraca prea provocator, imbraca-te decent cand esti pe strada si esti singura.
Iar in cazul unui viol, poarta mereu la tine o pungulita cu sare si piper amestecat, asta in cazul in care unu se apropie prea tare...ii arunci in ochi si fugi!
Anyway, si daca zici ca baietii au asa o mare probleeeema cu *hm hm* fundul tau, atunci poarta si tu blugi mai largi, cand iesi singura pe strada, ca daca porti o pereche de panataloni scurti, care iti lasa la vedere jumate' din el nu te astepta la alte reactii din partea baietilor.
Apropo ca sa ai curul ala trebuie sa faci exerciti si mai ales eu fac lap dance si booty dance in trupa mea de fete asa ca...da am la 12 ani cur bombat si picioare de invidiat, daca nu ma credeti asta e.Defapt cui ii pas'?
Iti zic eu ce sa faci.Fa-ti un prieten mai mare ca el si ii zici sa te apere si asa nu o sa se mai ia de tine sau imbracate in haine urate nu-ti face parul si machiaju si lasa-l sa te vada poate te va lasa in pace.(Sper ca ti-am fost de folos)
Lasa Puneti ciment in fund Glumeam mah!
Pai fa-ti un iubit si cand te vad ceilalti baieti cu el n-o sa te mai ciupeasca de fund.
Pai toti baietii de la mine din scoala se uita dupa fundul meu dar nu prea imi pasa ci ma mandresc cu asta.
Da daca nu te superi cati ani ai? Presupun ca esti minora si totusi nu ai tu fundul ala.Il am eu asa la 20 de ani.