| ScriptS3 a întrebat:

Sall! Am o problema gigantica.Imi place la nebunie de un baiat. De fiecare data cand as vrea sa vorbesc cu ea apare verisoara mea si ne intrerupe mai mereu.Cand ies afara cu castile si telefonul,el pune mana la ochii mei sa ghicesc cine e,aici la blocul meu verisoara mea nu apare.Dar atunci cand o vad,imi vine sa ma bag in pamant, si sa fie vecinul meu Marian cu lopata in mana langa mormantul meu ca el ar face orice sa nu mai auda de mine si de intreaga mea familie.
Va rog ajutati-ma!
Daca puteti cu ambele.
Da da stiu n-am pus unde trebuia intrebarea.Va rog nu scrieti de asta!

Răspuns Câştigător
| Ramonicutza a răspuns:

Pai eu zic ca ar trebui sa incerci sa o mai ignori pe aia de fapt fa ce vrei tu ca tu stii cel mai bine ce sa faci nu stie altu

6 răspunsuri:
| tenutza a răspuns:

Intreab-o daca simte ceva pentru el. Daca zice ca nu, roag-o sa nu se mai bage in seama cand va vede singurihappy

| ScriptS3 explică (pentru tenutza):

N-am voie sa fac asta. Daca eu o intreb asa ceva, normal ca ma v-a zice la maica-mea ca n-am voie cu baieti si daca ma comport urat cu ea primesc pedeapsa.

| tenutza a răspuns (pentru ScriptS3):

OMG, ce mentalitatelaughing Dar ea se duce asa repede cu para, ai?;(

| tenutza a răspuns:

Vorbeste cu o prietena sa o retina cand vrea sa va deranjezebig grin

| ScriptS3 explică (pentru tenutza):

Da' isi v-a da seama, ca singura cu care pot vorbi e cea mai buna prietena a mea, si pe ea o uraste mai mult decat pe mine

| BlackheartQueen a răspuns:

Da, e o problema "gigantica" intr-adevar. Nu am inteles mai nimic. Nu vad nicio intrebare.