anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall.am o problema m-am desp de prietenul meu din motive ca ma minte. da bine si prin cearta, n-am fost cine stie ce impr da neam inteles bine fazia ca e a fost cu una 10 luni dar din alea 10 luni 1 cu mine ne stiau toti impr pe urma sa impacat cu ea dar am continuat relatia inca o luna. apoi eam impacat acum, dar iar ca el tine la ea neam desp si ma mintea. vreau sa-i arat ca nu tin la el, pe mess am vb ff urat cu el i-am zis ca nu vreau sa mai aud de el si altele... dar in realitat cum sa ma port sa-l fac sa moara de ciuda.de imbracat ma imbrac frumos. dar comportamenul? pls help me funda:X

Răspuns Câştigător
| IxυυLєţ a răspuns:

Stii, e o vorba : indiferenta doare! happy Ia incearca sa nu-l bagi in seama sa vezi ca o sa se simta naspa! big grin
Sper ca te-am ajutat! :*
Fuunda? love struck

6 răspunsuri:
| Georgiana05 a răspuns:

NICIODATA sa nu faci misto de el.Isi va da seama ca inca are o anumita importanta pentru tine.
Fi indiferenta. Eventual gaseste-ti un prieten din anturajul lui.Nu-l baga-n seama, fa-te ca n-ai avut niciodata nimic cu el.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ignoral e cea mai buna solutie.

| FurniciCoapte a răspuns:

Pai poti incerca sa nu-i mai dai importanta, adica prefate ca nu ar exista, fa-l sa se simta prost.Cauta sa iesi mai mult cu prietenele in oras, sa faci misto de ellaughing, etc...
sper sa te ajute la cevabatting eyelashes.

| crissconsult a răspuns:

Fa-i in ciuda cu altul. Afiseaza-te cu un tip beton si fa-l gelos.