| iMiss a întrebat:

Sall. Am o problema putin mai "ciudata".
Acum 6 luni am decis sa nu ma mai masturbez, sa-mi demonstrez mie k pot sa ma abtin. Acum 2 saptamani am decis sa incerc iar. In general, stateam 7-8 minute pana sa ejaculez. Acum, in 2-3 minute deja eram terminat. E din cauza ca am facut pauza, sau nu? Eu am 14 ani. va rog tratati intrebarea cu seriozitate, chiar daca pare amuzanta, pentru. ca si eu am inceput cat de cat sa rad. Voi credeti ca e bine daca continui sa ma masturbez? straight face

4 răspunsuri:
| Ekcstsy a răspuns:

Gandeste-te ca e un antrenament pentru marea finala care va fi cu o fata. Primele dati iti vei da drumu repede cand iti incepi viata sexuala dar dupa aceea vei putea "duce" mai mult numarulwinking.

| FailL a răspuns:

Da, keep on doing that.

| xNuConteaza a răspuns:

Dupa mine, cred ca e normal sa iti dai drumu mai devreme pentru ca inainte te obisnuiai cu senzatia… Inainte de a face acea pauza te-ai obisnuit ca excitarea sa fie la un nivel foarte scazut. Iar dupa ce te-ai reapucat, senzatia a devenit mai puternica …. Nu stiu daca ai inteles, pentru ca am idei destule si nu stiu cum sa le combin sa iasa ceva bun…. Dar…. La varsta ta, nu ar trebui sa te masturbezi… Adica… inteleg ca ai vrea sa fu**dar totusi … Nu zic ca ar trebui sa o lasi mai moale. Masturbarea nu te afecteaza, nici organismul, nici nimic. Deci. tu decizi de acum incolo daca te vei masturba sau nu. Dar gandeste`te foarte bine pentru ca poti deveni dependent de laba. Si va fi destul de nasol pentru tine. Bafta!

| LEOCAPRICORN a răspuns:

Forta sa fie cu tine, ucenicul meu, Obi-One