| beckylove a întrebat:

Sall...am problema urgenta! am intrat pe mess si am vazut ca mi-au disparut mai mult de jumatate din lista!crying...nu stiu ce se intampla nu cred ca a fost un heckar si sunt super sigura ce nu le-am sters eu!?!? intrebarea mea este: sunt de vina cei de la yahoo si se rezolva sau ramane asa?crying((((((imi scuze pentru categorie dar asata este cea mai vizitata si am nevoie urgent de un raspuns! FUNDA*

3 răspunsuri:
| Monutza a răspuns:

Cei de la yahoo.asa a patit si o prietena de-a mea incerca sa intri pe ebuddy sau meebo si vezi daca iti merge.happy

| xKathrinexD a răspuns:

Este vina velor de la Yahoo Messenger. Ca sa fie totul sigur poti sa iti schimbi parola. Dupa aceea adauga-ti adresele celor care au fost pe,, lista'' stearsa. Daca nu poti sa ii bagi tu la loc, roaga-ti prietenii sa iti trimita,, invitatia'' de prietenie dupa ce te sterg si ei din lista. Daca iti este frica sa mai folosesti Mess-ul poti folosi E-Buddy sau Meebo.

| Criiii a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat de mai multe ori.e oribil mi s-au sters si toate contactele o data..nu iti apar la loc, trebuie sa bagi id`urile din nou si uneori nu te lasa sa le bagi iar asa ca trebuie s avb cu prietenii tai sa-ti dea add.