Nu, sub nicio formă.
De ce aş face asta? Ce-s homosexual?
În plus, o radere pe scrot este riscantă de răni. Rănile în zona genitală la bărbaţi se vindecă repede dar ustură rău de tot.
Dacă nu e foarte foarte des, eu consider o idee proastă asta.
Dar... mai ştii? Am auzit că mai nou femeile din România se uită mai mult după băieţii cu aspect mai feminin deci, nu mă miră răspunsul veronicăi23.
Daca esti baiat, nu incerca epilatorul pe acolo n'are cum sa iasa bine. Trebuia sa intrebi daca avem par pe ele, de ras nu cred ca se rade careva, sunt alte metode
Nu mi se pare corect fata de fete, care trebuie sa se epileze peste tot, chiar si pe maini... Iar baietii nici macar acolo sa nu se osteneasca
Mai indicat ar fi sa folosesti o crema epilatoare. Cu lama s-ar putea sa te tai si nu-i de bine :-s.
Nu sunt baiat, dar mi se pare esential si de bun simt sa se rada.
E doar parerea mea!
Eu mi-am facut epilare totala, la zonele intime si la subrat.Nu imi mai fac griji, ca imi creste parul si asa mai departe.Este mult mai igienic asa si tine de respect pentru partenera...
Sunt fata, dar mi se pare ca tine de bunul simt ca barbatii sa se rada.
E o dovada de respect si pentru femei, care desigur, fac asta
Da dragul meu, nu stiu ce varsta ai dar iti zic ca sotul meu se rade peste tot, iar daca nu suporti aparatele de ras ia o crema epilatoare, o gasesti oriunde, o aplici iar peste cateva minute te speli cu apa calda si gata ai ramas fara firicel.succes
anonim_4396 întreabă: