Sa stii ca dragoste cu sila nu se poate.Singura solutie ca sa il "impingi" putin de la spate e sa fii cat mai buna prietena cu el. Dai sfaturi fii alaturi de el la orice ora. Dovedeste`i ca poate avea incredere in tine.
Si cand crezi tu ca esti potrivita da arunci "bomba" vei vedea reactia lui.
Iti urez multa bafta !
Oooo...in ce incurcatura esti!
Daca o fi ca el sa fie jumatatea ta va fi.stiu ca pentru dragoste merita sa lupti cu toate armele, dar u ca fata nu merge sa te injosesti in fata lui sau nu stiu ce minuni sa faci pentru el.Fii naturala si draguta cu el si sigur va simti ceva pentru tine!
Bafta multa si sa fie cu noroc!:*
Ei bine, din proprie experienta, te sfatuiesc sa faci exact ceea ce a spus ''zaitz''. eu asta am facut si a functionat, iar acum suntem cei mai buni prieteni...
bine, eu n-am aplicat si partea cu ''bomba'' dar te sfatuiesc sa incerci sa devii foarte apropiata de el, deoarece in viata, intotdeauna iti va fi mai folositor un prieten foarte bun decat o prietena foarte buna (tot din experienta proprie )
Eu nu cred ca poti sa il faci sa ii placa de tine... poate intr-o vreme o sa isi dea seama ca tu ai fi potrivita pentru el
incearca sa ii explici cum este acea fata; d
Un detaliu (din pucntul meu de vedere) ma tachineaza mult si totusi imi dau seama ca prin unele gesturi ale lui imi dau seama ca vrea ceva de la mine.(si nu cred ca ceva legat de prietenie):-(
beausingurlamasamea întreabă: