| demmi a întrebat:

Sall, am si eu o pb, am un iubit, abia am facut un an impreuna, ma tot santajeaza k ii spune tot felul de chestii mamei mele, mi-a distrus prietenia cu cea mai buna prietena.iar acum nu stiu cum sa ma despart de el si cum sa ma impac cu ea, o ameninta k o bate iar ei ii este frica sa ne impacam...de fiecare data cand vroiam sa ma desp. de el tot ameninta k se omoara, k pleaca de acasa etc, iar mie mi se facea mila de fiecare data. Ajutati-ma cu sfaturi va rog!

7 răspunsuri:
| mihay88 a răspuns:

Pai in primul rand nu stiu ce chestii ar putea sa ii spuna mamei tale...sunt chestii grave? dar e mai putin important daca sunt grave sau nu, santajul e cea mai muradara metoda pe care o poate folosi cineva. apoi daca vrea sa se omoare lasa-l in pace, mai scapa lumea de un prost laughing eu zic sa pui piciorul in prag, sa lasi frica si mila si orice alte sentimente mai ai u cand vine vb de pus piciorul in prag si sa te desparti odata de el pentru ca asa e cel mai bine. Te-am pupat, multa bafta happy

| Helptechnology a răspuns:

Cel mai bine ii spui ca te desparti de el. Spui ca nu il mai suporti si ca ti-a stricat prietenia.Il lasi in pace, iar daca spune ca se omoara sau pleaca de acasawinking stai calma ca nu va face asa ceva. Vrea doar sa te aduca inapoi in "bratele lui".Pui piciorul in prag si ii spui ca nu mai vrei sa ai o relatie cu el.Fii dura laughing Bafta! :*

| EnvyU a răspuns:

Eu zic ca nu se poate discuta cu astfel de persoane si cred ca cea mai buna solutie ar fi sa vorbesti cu parintii tai despre nebunul asta. Poate daca il ameninti pe el cu politia, sau daca ai prieteni care sa ii faca o vizita....asta daca nu mai vrei sa suferi.

| neutrino a răspuns:

Pastreaza-ti increderea in mama ta si cere-i parerea. Sigur ea va sti ce sa faci.

| crissyyo a răspuns:

Am trecut si eu printr-o relatie ceva de genu, dar am luat atitudine! si el zicea ca vezi doamne se omoara si dupa 5 luni de la despartire n-are nici pe draq, scuze exprimarea blushing. deci, mai bine ii spui verde-n fata ca nu mai vrei sa fii cu el! la inceput o sa te caute, o sa te sune, dar o sa-i treaca stai linistita!:* Take care!:*

| CosminaCosmm a răspuns:

Desparte-te de el.Si nu ii mai da atentie Sti ca indiferenta doare enorm Spune-i Ca nu are nici un drept sa te desparta de cea mai buna prietena si ar fi bine sa ii zici mamei tale problema ea te va intelege Nu fi inchisa in tine Pt ca nu e bine

| heilig a răspuns:

Te santajeaza sentimental, pentru ca stie ca intri in panica. spune-i clar ca nu mai vrei. Si daca zice ca se omoara, spune-i: faci ce vrei! si iti zic eu ca nu face nimic! doar nu mai ceda, indiferent de amenintari. Si ca ii zice mamei tale... e doar gura de el, iti zic eu. Cand te ameninta cu ceva spune-i : nu ai decat sa faci. si gata!